Monday, April 4, 2011

Nampak Bebenor Menipu..!

Pada mulanya... aku dah tulis panjang2 menjela2 untuk entry ni.. tapi akhirnya.. aku KENSEL..!! Tengokler email ni... dari maybank2u.com katanyer... NAMPAK BEBENOR MENIPU..!






AKU NI AKAUN MAYBANK PUN TAKDA...!! Sekian.



Salam kasih.

7 comments:

eezance said...

salam singgah.. hhuhu.. skrg mmg byk penipuan.. :(

h4ni3 said...

dia suruh bukak akaun maybank la tu kak
hehehe

wa khairul onggon said...

Ada juakkah kedak ya ? Bahaya owh.. Kwn kmk best gik si penipu nepon madah dari Bank Negara.. Bila tepon no rasmi bank negara, sekda pun servis yg ditawarkan si penipu ya :P


*Pemberitahuan: Wahai blogger sekalian, nanti refollow blog saya ye. I'll follow back. Blog baru, pengisian baru tapi dotcom yg sama. http://www.onggon.com/ dan jgn lupa tinggalkan jejak/url di comment box blog saya :)

aida said...

tu a nampak sangt menipu.... saya pon slalu dapat info dari maybank2e nie kat email.... elakkan dari membaca supaya jgn terpedaya... terus delete.. :-)

edzlin007 said...

hehe. maybank mmg confirm tidak akan e-mail pelanggan apatah lg bukan pelanggan :)

p/s: seronok dgr lagu bang nuar

Sembang2 wif Yuyue said...

yuyue datang bace and komen entry..sekarang penipuan tuh ade kat mane2 jer yunk..so kene hati2..ehehe..der mase meh golek2 kat blog yuyue ea :

http://www.pwencessyuyue.co.cc

rosdiana said...

hai bebi..
kenal ai lagi tak?

wiwuuwuwuww..
*tanya soklan maluw-maluw