Saturday, August 14, 2010

Kerinduan


Salam... Selamat menyambut Ramadhan... selamat berpuasa, selamat berbuka, selamat bertarawih, selamat bertadarus.. dan semoga selamat hingga ke akhir Ramadhan nanti.. insyaAllah..

Sebenarnya aku belum dapat online dari rumah.. orang TM ni tak sampai2 lagi nak menyambung line.. tunggulah.. kemungkinan minggu depan.. Agaknya orang TM ni nak aku cakap bahasa English agaknya dengan mereka.. u know.. when i am angry.. i'll speak English.. and next week .. if i am angry and of coz i am hungry.. i dunno what language will come out lah kan... French maybe? hahaha... or maybe Spanish since they won the world cup that day..

Jadi, kerinduan ini adalah pada aktiviti online menghadap lektop seharian dan semalaman. Serius aku rindu nak menulis kat blog ni.. rindu nak mengupdate di fesbuk.. mengintai (stalkerkah aku?) di fesbuk yang dicinta.. huhu...

Untuk teman-teman yang rajin melawat blog ni.. terima kasih.. Selamat menjalankan ibadah puasa.. semoga kita semua mendapat keberkatanNya sempena Ramadan AlMubarak ini.. insyaAllah..


Salam Ramadan.. salam kasih...


3 comments:

Lyn Yusoff said...

Kak Mimi,
selamat menajalankan ibadah puasa kak..
take care
*hugs*

A.K.U.D.O said...

selamat berpuasa adib :-)

edzlin007 said...

saya pun rindu nak baca :)
Selamat berpuasa