Thursday, December 13, 2007

Carrot Cake

Officers yang datang office hari ni senyum lebar. Bonus depa dah masuk. Alhamdulillah. Kami ni jugak yang masih lagi tertunggu-tunggu. Harap2 lebih baik dari tahun lepas, seperti yang digosip-gosipkan oleh officers kat sini. InsyaAllah..


carrot cake from our cafe


KakLin, our MamaTiger belanja me carrot cake today. Sweet.. as sweet as her. Thank you, darling. Semoga bertambah murah rezeki. Next week ada yang janji nak belanja gi karaoke pulak. Akan ku sumbangkan beberapa buah lagu, definately.

p/s: CikTipah, aku nak nyanyi lagu Wang Lee Hom nanti occay!

8 comments:

CikTipah said...

adakah ni bu zai, bu yau hai pa ataupun kiss goodbye? haha leehom rocks! gituh noks.... mek pun nak promote sekalsss

Sept11 said...
This comment has been removed by the author.
Sept11 said...

CikTipah, mek nak nyanyi Who Are You Thinking Of This Moment, bleh? ;-)

KayMin said...

banjir di kawasan lembah kelang ... nanti?

Sept11 said...
This comment has been removed by the author.
Sept11 said...

kaymin - biarlah...

Moncheh Man said...

Best....nyer kek tu nak sikit..!!!!!

Sept11 said...

Moncheh Man nak blanjer karaoke!! tak sabarnya!! Yahuuuu!!!