Tuesday, January 22, 2008

From IJN

I'm updating my blog from IJN on IJN_hotspot with 54MBps speed.

My dad is here since last Sunday. Aku tak tau sangat medical terms ni. My dad sesak nafas pagi tu, so my bro rushed him to IJN. Doctor kata terlalu banyak air dalam badan my dad, and with his kidney problem, too much water dalam badan dia yang buatkan dia semput. And rupa2nya ubat hypertension dia pun dah habis since Friday.

He did his first dialysis at the CCU yesterday. Hope he will recover soon, insyaAllah.


Ad told me on YM that Bubur Nasi + Habatus Sauda is good for kidney. Thank you for the info Ad.


Till then, take care everyone!

6 comments:

CikTipah said...

ko pun kena take care of urself n ur sis gak nok. jgn lopa makan etc. hopefully pakcik cepat sembuh..

Red Mummy said...

u take care

hope yr dad get well ye...

Ad said...

sama seperti ciktipah,kak red dan lenlain..akak pun kene jaga diri ..then leh jaga ayah..semoga semuanya kembali sejahtera

Sept11 said...

CikTipah - insyaAllah.. uols pun jangan tak makan ubat occay!

RedMummy - InsyaAllah..thank you.

Ad - insyaAllah dik.

:: NbC :: said...

semoga ayah cepat sembuh - doa dr jauh

Sept11 said...

InsyaAllah. Thanks pinky. Alhamdulillah dah discharge hari ini.