Tuesday, January 29, 2008

Nangis dan Ketawa

Lokasi : HKL
Time : 6pm


Aku sangat stress.
Tak rehat sejak 5.30am..
Lunch pun tak sempat...
Tak selera...
Sedih...
Marah....

Katil tak cukup! Wad klas 1 dan 2 penuh! Bantal takda! Aduhaiii!!!!!

Dan kebetulan kawan aku telefon, bertanya khabar. Secara automatik air mata aku mengalir dan terus menangis. Lama. Seingat aku, kali terakhir aku menangis di telefon, masa Aidiladha dua tahun yang lalu. Aku dapat rasa kawan aku tu terkejut. Kesian dia.

Tapi diakhir perbualan kami ketawa. Lawak sungguh. Kisah lawaknya mengatasi Senario, Raja Lawak dan Mr. Bean! At least, dapat melegakan hati aku untuk beberapa minit.

Malam, berbual dengan kawan di YM. Aku nangis lagi. Aduhai.. stressnya..

Terima kasih kawan-kawan. Aku bersyukur ada kawan-kawan di sisi diwaktu stress. Terima kasih kerana menjadi pendengar yang memahami.

6 comments:

CikTipah said...

sib baik ada kwn tu call yek, at lease bleh release stress time tuh.

ayah uoll dah oke ke weh?

kalo sumer dah ok jom pi holiday kita release tension jom. aku pun busan asik kija nih

Sept11 said...

CikTipah,

Betul uols. Banjir kilat sebentar kaedahnya..!InsyaAllah, boleh discharge esok atau lusa. Asik2 muka iols je kat parking HKL, pakguard pun dah buleh cam uols! Jom aa pi jalan..!Iols stress ini..

:: NbC :: said...

moga ayah Dibah cepat sembuh - doa dr org jauh

Sept11 said...

Amin.InsyaAllah...Tq pinky..

tukangtaip said...

That Mr. Beans Wears Prada occay! Chantek lagi dari uols.

:-p :-p

Sept11 said...

TT - Haruslewwwww uolss!!! ;-)