Friday, April 11, 2008

Cerita Pendek Ofis

Alhamdulillah, selesai tugas meneman ayahanda dengan jayanya.

Walaupun mengantuk sedikit di ofis, segala kerja berjalan dengan lancar. Tadi, ada rombakan dalam pengurusan kumpulan. Ada yang direhatkan dari kerja pengurusan. Ada juga perlantikan baru dalam pengurusan kumpulan ini. Dan dalam masa yang sama, senarai ahli-ahli kumpulan juga telah langsung diberitahu.

Yang menariknya kumpulan aku ini carca-merba. Masing-masing ada keistimewaan tersendiri dan berbeza-beza. Beza dari segi kualiti kerja, personaliti dan tidak kurang juga pemikiran politik. Alhamdulillah, aku seronok untuk berjuang bersama mereka. Dan harap-harap mereka pun sama. And I'm definitely sure, this gonna be fun!


Harap2 dipermudahkan tugas pengurusan kali ini, InsyaAllah.


I'm tired.. need a good sleep.


Take care everyone. Gudnite.

4 comments:

Ad said...

buat keje kene enjoyyyy, baru leh perform..kan???

bila ni nak pekena teh tarik!

Sept_11 said...

Ad,

Betul.. yang penting enjoy & ikhlas.

Jom!

CikTipah said...

sok kalo ada reshuffling lg ada laa org akan jadik team leader kan nok hikk. time tu harus kna open table tuh...

hah ko jgn mandai2 buat entry pasal dirikeww yg lemah ini yea. ni dah bg komen dah...

Sept_11 said...

ciktipah,

iols buat open house untuk uols occay!