Monday, April 7, 2008

Jemput Makan..

Kat Hulu Langat sekarang ni, gerai (restoran) tomyam tumbuh macam uban di kepala. Kenapa? Sebab, semakin lama, semakin banyak.. makin 'dicabut' makin galak tumbuhnya. Semakin lama, semakin menyerlah. Tapi, dalam banyak-banyak gerai yang ada, aku&family lebih gemar ke restoran ini.




Cantikkan restoran ni? Lanskap menarik dan bersih. Sebenarnya di bahagian kiri restoran ni ada satu kawasan open-air yang siap dengan tv besar. Gambar? Takde. Huhu.



Adik lelaki aku pesan Nasi Goreng Ayam.



Sup Campur yang sedap. Aku yang pesan.



Kakak aku pesan Nasi Goreng Kampung.



Dikna pesan Paprik Sotong. Pesanan ruji Dikna kalau makan di luar.



Sambal belacan yang sedap. Timun tu tak sedap.


Air sirap limau yang sangat sedap.


Kalau sesiapa yang datang ke Hulu Langat dan tak tau nak makan di mana, boleh lah try-cuba- test-rasa kat Restoran Arina Seafood ni. Lokasinya, 1.5km selepas Petronas Taman Sri Nanding (kalau dari Batu 9 Cheras, restoran ni di sebelah kiri). Kalau dari arah Masjid Hulu Langat, 1km jaraknya dari masjid, restoran ni di sebelah kanan. Harganya berpatutan, harga standard gerai tomyam. Cubalah!


p/s : KayMin pun tau juga restoran ni kan?



Take care everyone.

5 comments:

:: NbC :: said...

arghhhh semua blog dlm my fav list rini semua buat entry makan2..

uwaaaaaa... tak pe, tak pe.. 7 bulan je lagi.. tunggu nanti i qada sakan.. hahhaha

Shah said...

Boleh la gi try tempat ni nanti bila2... Eh Pinky ada sini - sama je komen kat blog I hari tu hehehehe

:: NbC :: said...

ye shah.. geram punya pasal, copy paste semua komen sama... hahhaha

Sept_11 said...

Pinky,

sabo beb,.. sabo.. langkawi! langkawi! huhuhuhu

Sept_11 said...

DrShah,

Selamat datang ye..

Boleh cuba. Silalah.. :-)