Tuesday, July 22, 2008

Three For Twenty

Teringin sangat nak makan durian, balik kerja tadi terus singgah ke Giant Titiwangsa. Officemate kata durian ada yang 3 biji, RM10. Masalahnya, 3 biji macam banyak sangat untuk my sis and I. Lagipun, aku tak pandai sangat nak pilih buah durian. Kalau beli yang pre-packed ni senang, boleh pilih isi yang elok. So, aku pilih yang 3 paket = RM20. Sedap....!



Satu paket untuk makan.. Yummm yummm!



Lagi 2 paket nak buat tempoyak... sedap uolsss!!!

Rasanya esok nak pi beli lagi satu round. At least boleh dapat banyak tempoyak. Ramadhan kan tak lama lagi.. Tempoyak colek, tempoyak ikan keli, tempoyak ikan bilis.. mmmm sedapnya untuk iftar, kan? Karen banget! Sodap ehh.......! Hehe.


Salam kasih.

4 comments:

Ad said...

puyala byk durian kat hulu langat n taman herba tu, Giant jugak pilihan hati yerr...

suka tempoyak yerr??leh geng nie

Sept_11 said...

Ad,

Kat kem herba takda durian tahun ni. Sebab tu carik kat Giant.

Ha ah.. suka banget!

Yatie said...

tempoyak ikan patin...sedap

BTW september sebelas = september 11 is my wedding aniversary......

Sept_11 said...

Hi yatie,

tempoyak ikan patin memang sedap... kecur air liur.

It's good that people could easily remember your wedding anniversary & my birth date kan, yatie?

Welcome to my blog. :=)