Saturday, February 6, 2010

Apa Ertinya?

1. Rasa rindu nak menulis... tapi situasi tidak mengizinkan..

2. Lagi dua minggu, final exam bermula sekali lagi.. ada 3 papers semester ini.

3. Kerja pun banyak sekarang, sebab bila nak Tahun Baru Cina ni.. workload akan menjadi double.



4. Bila saya nak tidur, saya terfikir... banyaknya nak kena study.. jadi mata akan menjadi terkebil-kebil..

5. Bila saya nak baca buku, saya terfikir.. bestnya kalau dapat rehat/baring sekejap walau 10 minit.. mata saya pun akan menjadi terkebil-kebil



APA MAKNANYA ENTRY INI?????




Maaf ye... merapu giler..!




Salam kasih.

14 comments:

Amieynna Amin said...

maknenye.. kamu memang penulis blog sejati.. even ade banyak kerja tetap luangkan masa untuk menulis..

Lyn Yusoff said...

hi kak mimi,
lama akak tak update blog..
miss u kak..
anyway, good luck yea for ur exam..
take care
*hugs*

zino said...

makna nya... pegi study cepat exam dah dekat hehe

mamai said...

adib kau jgn malas yang nie last tau

adiwarnatasya said...

Gud Luck Kanda:)

Ah Fatt said...

jangan x tido sudah

edzlin007 said...

all the best akak. kalau mengantuk time study, rehatkan aja kepala 10 minit camtuh.

aloy_paradoks said...

jom lepak dulu..

patungcendana said...

good Luck!!!!!

A.K.U.D.O said...

n3 terkebil kebil...
good luck ..

adibah said...

Amieynna,
menulis ni kadang2 boleh kurangkan stress.. :-)

Lyn,
Thank u,dear! *hugs

Zino,
ye.. betul!

adibah said...

mamai,
yang ini 2nd last.. ada lagi satu semester .. huhu

natasya,
tengkiu dinda! *hugs


ah fatt,
kalo tak tido.. aku pening seharian


edzlin,
thank u..


aloy,
lepas exam nanti bleh lepak bro!


patung,
tengkiu!! :-)


A.K.U.D.O
ye.. terkebil kebil .. termenung menung. .huhu

hans said...

hahah
penulis sejati kut
gua pun sehari tak tulis rasa xselesa

adibah said...

hans,

tapi lately ni.. memang jarang update.. bz giler (alasan!) hehe