Wednesday, June 11, 2008

Chak!

Akhirnya line telefon rumah dah okay. Mungkin kena panah petir. Habis line dan telefon (yang saaaanngggaaaaaaaaaaaat jarang digunakan) rosak. Need a new phone nampaknya.. Tapi takpalah, I just need the internet line anyway. Takda phone pun tak apa.



This look like a normal fridge kan? Memang normal fridge tapi kegunaan nya saja yang lebih kreatif dari biasa. Kalau fridge di rumah anda tidak boleh berfungsi seperti biasa.. jangan dibuang ya..


Tadaaaaaaa

Isikan dengan barang-barang yang tak boleh dimakan dan tidak mempunyai expiry date! This is real tau.. bukan super impose atau photoshop watsoever!! Aku dengan confident nya bukak fridge ni dengan pertanyaan dalam hati "Kenapa pulak fridge ni ada dalam bilik" .. sekali bukak.. aku gelak sekuat hati! Hahahaha.


I have Managerial Accounting paper this Saturday. Semoga dipermudahkan, Amin..


Take care everyone.

2 comments:

Ad said...

wah...muslim muslimah ciri2 peti sejuk tu..ada kopiah dan tudung..serta x lupa shaver dan cream...

err..OK lA TUE

Sept_11 said...

Ad,

Hehe.. ye lah kan.. Akak pun tak perasan. Nad... please explain! Ape kehey nyer yeop?? Hiks!!