Wednesday, October 28, 2009

Meeting

Ahad lepas, aku ke SubangParade, ada meeting dengan member2 di ITMCS dulu.. untuk bincang tentang next reunion. InsyaAllah akan buat July next year.. (harap2 aku bukan dalam musim exam atau presentation time tu..)



Meeting point was at SecretRecipe, SubangParade. Aku sampai lewat.. sebab kena settle things sebelum ke sana.. Dah lama dah aku tak jumpa kawan2 aku nih.. rasanya last jumpa before puasa hari tu.. itu pun sebab one of our frens dari Kuching turun KL.

Now its our turn.. batch 91 yang ada di KL untuk organize reunion dinner.. Need to plan early.. supaya tak kelam kabut nanti. Harap2 projek ni nanti menjadi. InsyaAllah..



Salam kasih.

8 comments:

Tijah said...

somelnyer budak tudun ping tu...

Mr PenyuBiru said...

bestnyer dpt buat reunion.bagus bagus

ciktipah said...

subang parade ni mmg dah diwartakan sbg meeting point uols ke nok? aritu pun jumpa sini gak kalo tak salah.

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

gathering???? bestnya kak.

batch 91?? sy bru drjah satu..

opsss..tlebih sudah

adibah said...

Tijah... somelkan? suwittttt jer kan...? ekekeke

adibah said...

mrPenyu,
memang best... :-)

adibah said...

ciktipah,
ye nok.. majority ada di kawasan yang sewaktu dengannya kaedahnyewww.. jadi.. aku mengalah leww.. Subangparade pown.. subangparade lah... :)

adibah said...

hazerin,
ye.. masa tu awak masih lagi kanak2 Dumex.