Wednesday, October 21, 2009

Mimpi.. :BERAT


Untuk kali ke-2, aku& PatungCendana, Addyaholix & Jamee ke Shah Alam untuk sokong geng Paradoks dengan eventnya MIMPI:BERAT di Galeri Shah Alam. Aku baru lepas exam, jadi berlakunya kurang energy dalam diri aku.. . Gambar pun tak banyak yang aku ambik.. Tapi pastinya aku enjoy malam tu..

Dalam masa yang sama.. sempat bertemu dengan blogger2 lain.. Kali pertama aku jumpa mamai, a.k.u.p.e.n.t.o.i. dan lain-lain bloggers yang ada malam tu.. Gambar yang ramai2.. aku takda.. sebab segan nak keluarkan kamera kecik comel aku tu.. yang lain semuanya ber'DSLR' hehehe..




Addy, Mamai & a.k.u.p.e.n.t.o.i berdiri dibelakang aku & Jamee.


Mempromosikan buku Salun Eksotikata.


Kalaulah aku boleh baring kat dalam khemah props ni.. aduhai...pasti lena..



Really had a great time that nite.. seronok dapat jumpa mereka yang berjiwa seni. Aku memang suka menjadi penonton untuk event yang macam ni.. asyik..! Terima kasih kerana sudi menjemput kami datang.. Teruskan usaha kalian.. wahai Paradoks.. insyaAllah. kami sokong dari depan (kalo sokong dari belakang.. tak nampak.. sebab tak ngadap pentas)... hiks!



Salam kasih.

12 comments:

mamai said...

adib seronok dapat jumpa kamu la cuma sayang tak dapat lama kesiankat kau yang kepenantan...aku nak gambar tu yer nanti aku datang curi hahahaha

aloy_paradoks said...

sokong dari depan ye... hehhhee... terima kasih..

patungcendana said...

woi...pasal gambar aku takde!!!!!!!...

next MIMPI kita jumpa lagi ya...:-)

A.K.U.D.O said...

eh..pentoi yang pakai topeng tu?

edzlin007 said...

bestnya...saya sibuk dgn study, hanya mampu nikmati seni sebegini di kolej ajala...mujur berjiran dgn faculty artistik ni.

bestnya dah abis exam...saya next week baru start..huhu

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

hahahaha......bravo....ada jak yg pegang janji..!caya lu..!

adibah said...

mamai,

insyaAllah lain kali kalau ada rezeki boleh jumpa & sembang lagi...

ko nak curik gambar? silakan.. :-)

adibah said...

aloy,

sesama kasih ;-)

adibah said...

patungcendana,

kau bz ke sana ke mari.. ramai feminat.. hehe ;-)

nanti jumpa lagi.. mesti!!

adibah said...

A.K.U.D.O

aku 'topengkan' dia dalam gambar tu hehehe

adibah said...

edzlin,

nanti kalau free.. boleh ikut aku!

adibah said...

a.k.u.p.e.n.t.o.i,

:-)