Friday, October 23, 2009

Mencari Yang Sesuai

Dah berminggu-minggu lagu di blog aku ni tak bertukar.. mencari lagu yang sesuai dengan emosi.. mencari lagu yang boleh menceritakan tentang jiwa.. tapi masih belum berjumpa..

Teringin gak aku nak letak lagu Pusiketdol ni.. tapi.. macam tak sesuai je... lagu Pusiketdol yang ada menyinggah dalam minda aku sekarang ini adalah.. Don't cha..

Don't cha wish your girlfren was hot like me?
Don't cha wish you girlfren was a freak like me?
Don't cha?
Don't cha?


Hawt??? Ni bukan hawt dah nih.. ini sudah sunburn... dehydrated jadinyer nanti.. heheh.. payah aku nak mencarik gambar Pusiketdol neh untuk diletak dalam entry aku.. rasanya inilah salah satu yang paling besopansantun.. huhu.. Mmm.. Pusiketdol ni penah perform kat Malaysia ke?? I wonder...

Aku pun teringin jugak nak letak lagu yang romantik2 seperti.. lagu dari kumpulan Spring, Scoin, Gersang, TerraRosa dan sebagainya... yang aku tak tau tajuknya... jadi.. takdapek la den nak letak... lagu2 romantik begitu.. sekali sekala dengar di SinarFm & HotFm.. best jugak..

Akhirnya.. sambil aku menaip2 ni.. aku teringat lagu dari artis kegemaran arwah ayah dan mak.. lagu Sir Cliff Richard.. Ocean Deep.. aku pun suka gak lagu ni..





Enjoy the video..



Salam kasih.

16 comments:

adiwarnatasya said...

Salam...,
Lama sungguh tak menyinggah:)

A.K.U.D.O said...

lagu dan irama sekadar hiburan.
..(mcm tulah fesyen opismate yg kekadang buat aku tak sedap mata..)

mamai said...

layan adib lagu apa pun asal kau jgn letak dangdut udah la

adibah said...

Natasya,
i miss you too :-)

A.K.U.D.O
peningkan kalo nengok kat ofis berpakaian begitu..


mamai,
nanti aku letak dangdut... hahahahaha

Cik Cookie said...

i love "Stupid Cupid" by Mandu Moore.

adibah said...

cikcookie,
lagu tu pun best jugak! :-)

ZULKIFLI BIN MOHAMED said...

Salam Adibah,

"singgah ke mari".

adibah said...

Zul,

salam zul.. terima kasih sudi singgah.. nanti singgah selalu ye..

ciktipah said...

lagu tentang jiwa tuh. tp siapakah 'leff' ittew di dlm lagu ocean deep ittew uols? lets cerits!

afiq said...

pk lagu jugak boleh mmbwe kepade migrain kan? wakakkakakaka

adibah said...

ciktipah,

leff ittew.. owh.. aku pun ngak tau siapa sih.. hehe

adibah said...

afiq,

ye betul afiq... memang membawa migrain dan juga penyakit senggugut.. hehehe...

edzlin007 said...

pussycatdolls dah penah dtg, d sunway lagoon dulu. pakaian drg mmg seksi gile! mcm mana d barat, camtu jg di malaysia. hairannya, yg ini senyap pulak, takde bantahan. pihak tu tak kenal kut LOL

hmm, sedap gak lagu ocean deep ni.

adibah said...

edzlin,

seksa mata memandang, kan?

aku pun suka lagu tu..

cik jijah said...

aduiiiii.. sedapnye laguuuuu..

adibah said...

cikJijah..

selamat datang.. singgah selalu ye... :-)