Tuesday, October 20, 2009

R.I.N.D.U


Aduhai.. lama sungguh rasanya tidak menulis. Usai sudah perjalanan aku di semester kelima, Alhamdulillah.. Keputusannya? Tunggu.....!! hehe.. Macam2 perkara yang terjadi sepanjang aku tidak menulis sebenarnya. Ada yang boleh aku kongsi. Ada yang aku hanya boleh kongsi dengan hati sendiri.


Aku rindu
Ingin tulis
Ingin kongsi
Ingin cerita
Tapi masa itu
Lebih berkuasa

Terima kasih sebab masih sudi singgah di blog aku ini.. walaupun sekadar hanya untuk mendengar lagu.. (bak kata seorang kawan aku).. Maaf, komen2 dari entry sebelumnya, aku tak sempat nak balas, tapi percayalah.. sudah aku baca satu persatu, dan sudah aku jawab.. tapi di dalam hati. Serius!

Kenapa bunyi jiwang ni yek? Hmm.. entah lah.. mungkin kerana sudah lewat malam... jadi mood bertukar.. Seorang kawan aku, persepsi pertamanya tentang blog aku.. adalah "hmm.. blog jiwang..!"... Adeih.. jiwang ke? Mana ada... ada jugak kadang2 entry aku tentang cerita biasa, tentang kerja, tentang sekolah aku, tentang rasa marah, tentang makanan, tentang itu dan ini.. cuma kadang2 je.. 'butang' jiwang aku ditekan. Jadi.. lahirlah entry jiwang...

Untuk kawan aku itu: Hey.. it has been ages.. u update ur blog.. please update ye... u gonna be free for the next 3 weeks kan? kan? *wink2

Projek seterusnya adalah bersiap sedia untuk Division Hi-Tea... dan aku sedang cuba untuk menghafalkan step2 ini... CikTipah.. tolong iols noks..uols kan berpengalaman....!! Hiks!





Dan, kemungkinan perlu meng'repeat' persembahan ini.. nanti.. owhhhhhh my!!!!





Kurus laaaa akak duk prektis joget itu ini..!! hahahahahahah....



Salam kasih.

14 comments:

Anonymous said...

Sapakah yg menekan butang jiwang itu?dan siapakah dlm butang itu? Yg ni jawab dlm hati juga kaaaa?
Hah,slmt prektis step2 ye.jgn terjadi step summesoult berputar plak..(matilah carutz kt blog landlord)

Mr.mussel

Lyn Yusoff said...

hi kak,
lama tak dgr citer yer..
welcome back..
keep on blogging yea..
take care..:)

MT said...

hahahaha.... dah bersawang la blog tu.... slowly2 nak update... :-p

ciktipah said...

owhhh...pelissss...tak skenya aku kalo ingat pasal poco2 inniew. hikhik...tetiba jek!

cookie devine said...

rindu kamoo jugak.

mamai said...

adib boleh challange berat aku ker tu hahahahah

adibah said...

MrMussel,

Owh.. semua soalan itu jawapannya.. di episod yang akan datang.. hahaha..

Bukan setakat summersault jer nanti.. silap2 jadi step tandoori payat.. hehe

adibah said...

Lynn,

hi lynn.. yeap.. lama senyap, bz with exam katanya.. hehe..

take care too, gal :-)

adibah said...

MT,

yes.. please update! :P

adibah said...

ciktipah,

mesti ajar occay! huhu

adibah said...

cikCookie,

yeeeeee!! :-)

adibah said...

mamai,

owh.. aku cuma boleh challenge kau masa aku form 4 saja.. haha..

edzlin007 said...

fuuhh cayalah... chaiyok chaiyok

adibah said...

edzlin,

hehehehe.. tengkiu..tengkiu.. :-)