Wednesday, January 13, 2010

Not Now.. Please..


My mid term exam is just around the corner.. mmm.. this coming Saturday to be exact. Tapi. keadaan sekarang ni.. buat aku tak selesa...

Tiba2 ada kawan yang dah tak bercakap dengan aku. Puas aku fikir.. what have I done wrong.. Entahlah.. . aku pun tak tau.. di mana silapnya.. Aku cuba tanya orang tu apa sebabnya.. Tapi.. text aku tak berbalas, phone call tak dijawab... Peliknya...

Aku cuba hantar YM message.. tak berbalas. Aku hantar juga message di FB.. pun masih sunyi sepi. Secara realiti, bila kami ada di lokasi yang sama.. kawan aku tu senyap.. tak berkata sepatah pun dengan aku. Padahal sebelum ni.. semuanya okay jer.. seperti biasa.. normal.

Frankly... I'm sad with what's going on.. Whatever the reason is.. please don't make things worst... not now.. please.. *sigh

Maaf ye.. aku emosi dalam entry ini.. Hanya sebagai sedikit luahan rasa dari hati. Aku tak nak susah hati.. aku tak nak sedih...


Aku nak study.....








Salam kasih.

8 comments:

mamai said...

angap sahaja yang dia ada perkara penting lain untuk difikirkan

kau just study cam biasa aje adib dnt care

Lyn Yusoff said...

Salam Kak,

Errmm mungkin dia ada personal problem kot. Hope takde kena mengena ngn kakak. InsyaAllah everything will be fine soon. Think positive yea..
anyway, concentrate ur study & good luck kak..

h4ni3 said...

abaikan jer dulu kak mimi
konsentret ek
cheers :D

anifas said...

sabar lah, maybe dia ada masalah, biarkan dia ok dulu, then tanya apa sbb dia jadi camtu, sy penah mengalami benda ni, memang sangat susah hati..

adiwarnatasya said...

Naperlah dia buat Kanda gitu...
Tak yah serabut2 Kanda;fokus tuk exam:)
Pas habis exam baru fikir...kang terganggu plak blajar..Kanda kan seorg yg periang:)
Dah...jgn sedey2 kay...:0

edzlin007 said...

sabar kak, fikir study dulu, good luck. mungkin tunggu reda dulu hati rakan itu baru nak bercakap

patungcendana said...

study!!!!!

good luck. :-)

adibah said...

mamai, lyn, hanie, anifas, natasya, edzlin & patungcendana,


thank you so much... Alhamdulillah.. mid-term exam pun dah selesai.. harap2nya kawan aku tu pun akan jadi back to normal again.. insyaAllah..