Thursday, October 25, 2007

Rumah Terbuka Aidilfitri

Attended a Majlis Rumah Terbuka Aidilfitri in KL last night. Ramainya tetamu.. Ada ramai familiar faces (VIP) yang aku kenal tapi for sure, depa tak kenal aku.. heheheh :-) Antaranya Jutawan Internet En. Irfan Khairi, Mr. Freddie Fernandez, Chef Ismail, Linda Onn&her 'teman rapat' (Fahrin), deejay2 Era, artis2 KRU Music Group, Farid Kamil(pelakon), Raja Farah(pelakon) and beberapa orang lagi yang aku kenal muka depa tapi tak ingat nama..

Ingat nak snap gambar banyak2, tapi segan pulak.. nanti depa confius ingatkan aku wartawan dari mana2 pula.. :-)



snapy2 gambar.. nak amik dekat2 segan..




ezlynn & her press interview




orang2 kuat industri filem sedang chit-chat




Terima kasih, tuan rumah!


To KRU, especially Yusry as the tuan rumah, thanks for the invitation. Terima kasih daun keladi.. Nanti kalau terserempak lagi dgn you on the road, I angkat tangan tinggi2 okay.. siap bagi "high beam" lagi.. :-)

Tiba-tiba:

  • terasa rindu nak tengok show KRU macam dulu2..
  • terasa rindu nak tengok konsert KRU macam dulu2.. (kalau ada 4 lokasi, semua lokasi tu kitorang pegi & selalunya ahli rombongan cik Kiah ke konsert tak kurang dari 6 orang...)
  • terasa rindu nak dengar lagu2 lama & video klip KRU (zaman dulu2 siap hafal lagu2 & steps tarian occay!! haha)
  • terasa rindu dengan kawan2 yang aku kenal melalui KRU. (Apa khabar agaknya diorang... agaknya ramai yang dah kahwin dan maybe dah ada anak2 yang minat Dafi/Adam macam mummy/daddynya minat KRU dulu.. hehe)



Anyway... life must go on....





ps: To AC, terima kasih daun keladi..

ps2: CikTipah, gambar BangLong tak dapat nak snapy2 sebab BangLong bz entertaining VIPs


7 comments:

MalimKundang said...

amboiii cik Dibahh! kengkawan semua artis-artisss! mmg kelassss uuuu...nape tak snappy bebanyakkk?

Sept11 said...

malim - iols malu occay... nak snappy2 banyak2.. guest ramai sungguh. pastu wartawan pun ramai. tak brani nak snappy banyak2 uols!

su said...

wahhh! ade gambar yusry kru lagik tuh!terasa teruja plak!hikhik

Ad said...

.......
nak kene merajuk ni...

bukan nak ajak pun...
:(

Sept11 said...

su - ye su.. lama dah x bergambar dgn dia. nnt kalo ada lagi, i letak kat sini occay! :)


ad - aalalalalalalalalalala

Xis said...

Sept11
ooohhh... KRU fan rupanya... :) Anyway... just blog-hopping from Malim's... :) Keep on blogging!

Sept11 said...

hi xis - selamat datang. i'm one of your silent readers too :-)