Monday, May 19, 2008

Kem Herba, Sg. Congkak

Ramai yang pergi jalan sana sini masa cuti 3 hari ni. Dalam keadaan demam selsema ni dan tak tidur semalaman nak ke mana ya? I need a good rest. Nak hilang stress. Nak udara nyaman, hilang demam. Hasilnya, CheAh, Nad, Dikna, my sis and I, bermalam di Kem Herba, Sg. Congkak. Berehat. Relax. Udara yang segar, suasana yang aman, dan aku sangat perlukan semua tu!






Bila agaknya pokok durian ni nak berbuah ya....




The newest member of Kem Herba. Bahagian atas adalah dorm, dan bawah tu dewan serbaguna. Lokasi di atas bukit di Kem Herba. Sangat aman damai.


Dikelilingi pokok2 durian. Kalau musim durian best nih...


Tempat santai di tepi Sg. Congkak


Kumpulan guru Tadika ABIM, ada family day di Kem Herba.





Anak-anak cikgu sedang mandi manda. Masih nak berendam walaupun masing2 dah mengigil kesejukan.. hehe. Aku seronok tengok anak-anak ni mandi. Macam2 karenah. Kalau aku ada anak nanti macamana agaknya ya... huhu.


More here for more Kem Herba. For more details please call:


Dr. Mohd Noor or Pn. Zalina : 012-305 7161 or 03-9021 1192



Take care everyone.

2 comments:

Ad said...

kalau pokok durian tu berbuah, jgn lupa calling2 yerrr

Sept_11 said...

Alrite Ad! :-)