Friday, September 11, 2009

Past or Future?


Sempena 11 September.. aku nak share dalam blog ni.. apa yang boleh dishare.. tapi.. aku tak tau, sama ada aku nak share pasal benda2 lampau (termasuk kisah tak jadik kawen ku) ataupun kisah masa akan datang.. tentang wishlist aku dan cita-cita aku.


Takpa.. takper... aku mo tengok citer NurKasih dulu...


Peliklah pengarah-pengarah & penulis skrip neh... kenapa selalu sangat tunjuk anak ke 2 ni 'jahat' dari anak2 yang lain? Adeihhhh....



Salam kasih.

14 comments:

zonaku said...

selamat ulangtahun! moga hidup makin dirahmati dan diberkati!

adibah said...

zonaku,

terima kasih. InsyaAllah.. mudah2an hidup kita suma semakin dirahmat dan diberkati.. :-)

~H @ N i ~ said...

selamat Ulang tahun dibah,semoga pnjg umur, dimurahkb rezeki n dpt yg terbaik dduni &akhirat..

mamai said...

share dua-dua bolehkan

khairul onggon said...

Mun kmk jd director, anak no 1 sampei ke 10 kmk akan polah watak jaik ehehehehe... baruklah ada kelainan sket betul tak adibah? ehehehe..

don'worry be happy said...

slmt hari rye..sdp lg blog huhuhu...

adibah said...

Hani,

Thank you.. mudah2an.. insyaAllah..

*aku berjaya buat kuih talam keladi berlauk.. huhu.. :-)

adibah said...

mamai,

tengok mood aku nanti.. hehe

adibah said...

Onggon,

Menar juak eh.. mau 1000 episode drama ya kelak.. hehe..

adibah said...

don't worry be happy,

nice nickname..!singgah lagi ye..! :-)

~H @ N i ~ said...

wah,bejaya buat talam keladi belauk yek..SABAS bebeh..
Nk try n test gak balik raye ni lh.. ;)

adibah said...

Hani,

boleh try resepi kat sini hari tu... menjadi uols!! :-)

A.K.U.D.O said...

cerita dua2 past n future.
tak jadi kawen,bukan tamo kawen kan...
insyaallah berusaha dan berdoa

adibah said...

A.K.U.D.O

insyaAllah.. aku tengah berusaha..untuk buat entry tentang itu.. :-)