Wednesday, September 9, 2009

Sembang

Malam tadi, masa tengah update blog, sambil2 tu aku YM. Katanya...

Dia: that unbreak my heart really make me cry tonite
Aku : y?
Dia: dunno...
Dia: felt so sad
Aku: y sad?
Dia: dunno
Aku: r u down?
Dia: otak berserabut


Dan bersambunglah sembang kami.. sampai err.. lebih kurang jam 1 pagi. Aku cuba menjadi seorang 'pendengar', kiranya itu boleh buatkan dia rasa sedikit lega.. Untuk menasihat.. mungkin tidak.. sebab siapalah aku nak bagi pendapat.. Aku cuma boleh pinjamkan mata, hati dan jari. Mata untuk melihat, hati untuk membaca dan jari untuk reply, kan?


Untuk itu.. aku share di sini.. salah satu lagu favourite dia.. Enjoy the video okay..







Salam kasih.


p/s: aku rasa bersalah sebenarnya, sebab buat dia rasa sedih bila dengar lagu kat blog ni.. huhu..

10 comments:

John Iverson said...

KAdang2 tu meluahkan kepada orng yg mahu mendengar boleh melegakan hati kita... well done sis

jasrina said...

tema semlm dan hari ini adalah kesedihan ke? huhuhu... sama la kita.

adibah said...

John,

Memang betul.. cuma pinjamkan telinga untuk mendengar, dan shoulder to cry on.. mungkin dapat melegakan hati seseorang..

Thank you, bro.

adibah said...

Jasrina,

Ye lah kan.. banyak jugak blog yang tulis tentang kesedihan, kan? Mungkin mood nak raya eh?

mamai said...

adib aku juga nak meluahkan perasaan nie

adibah said...

mamai,

ko nak komplen pasal lady driver ye?? jangan.. nanti ko nyesal sebab kompom aku akan 'beking' lady driver.. haha

nak luahkan perasaan..? sila ambil nombor ye encik mamai! :P

addyaholix said...

dia? siapakah dia wahai kakdib =)

adibah said...

addy,

dia itu adalah seorang kawan, addy.. :P

DakuYangSemalam said...

Apabila luahan didengari, mata dikaburi titisan, jemari menitip keluhan ... sesungguhnya kehadiran bait-bait perkataan semalam sedikit sebanyak melegakan hati ini.

adibah said...

DakuYangSemalam,

Alhamdulillah.. jangan sedih2 lagi ya.. *hugs