Tuesday, December 1, 2009

Untuk En. Anuar Zain


Korang rajin melayari FB? Aku rajin.. kadang2 kat ofis pun duk check jugak FB nih... walaupun terpaksa guna handphone. Mobile pun mobile lah.. Malam tadi, ku tido awal.. jadi takde la melayari FB waktu malam..

Lepas dinner tadi.. aku baru sempat online.. sebab seharian duk bz kat ofis.. Mood hari ini adalah tak keruan .. ntah kenapa.. nak katakan disebabkan nak kemunculan "bila masa tu" rasanya lambat lagi... mungkinkah perubahan hormon apabila semakin dewasa ni... aduhai...

Tapi.. bila aku nampak status ni.. yang based on menjawab soalan2 yang dikemukan di FB.. hatiku rasa gembira kembali.. hehehe...
Kawanku yang seorang ini.. memang tahu aku minat kat AnuarZain.. hehehe. Thank u dahling.. u really make my day... :-)


Kalaulah Anuar Zain terbaca entry ini.. satu soalan je.. satu request jer dari aku..

"Encik Anuar... Saya ingin membelanja En. Anuar makan malam di Menara KL, sebagai tanda aprisiasi.. kerana En. Anuar telah sudi menyanyikan lagu Seruling kegemaran saya, semasa konsert di Istana Budaya KL tempohari, yang mana kali terakhir saya mendengar En. Anuar menyanyikannya adalah semasa saya dibangku sekolah rendah lagi..

Saya akan berasa berbesar hati dan gembira sekiranya En. Anuar sudi memenuhi request saya untuk kali ini..Terima kasih.."


Aku harap permintaan aku ini, akan dapat dibaca oleh En. Anuar Zain.. insyaAllah..




Tudia aihhhhh!!!! he.. he.. he..





Salam kasih.

28 comments:

afiq said...

anwar zink? or anuar zain?

adibah said...

afiq,
anuar zain occay....!!! sila buat spelling correction 10x!!! ekekekke :P

mamai said...

adib aku nyayi untuk kau ajer la hehehe

adibah said...

mamai,
tak sama la... haha.. ko nyanyi untuk Jasmin kau je lah ye.. :-)

ciktipah said...

kenapa menara kl?

adibah said...

ciktipah,
sebab boleh makan sambil pusing2 satu KL.. :-)

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

kak,

mcmne ni?? anuar zain dah call2 sy mtak izin nk trima invitation akak ni.. pening la sy..

hehehe..

Ena Mazly said...

Hidup abang nuar!!!!!

Lyn Yusoff said...

bestnye kak, klu akak dpt kuar ngn anuar zain..
jgn lupa update Lyn ok.. hehehhe

miss b said...

ehm.. kalo anuar zain stuju, ble tak nk ikut skali????? pleaaaaaasssseeeeeeeee!!!!!

nonMember said...

*lol* bila Anuar Zain setuju nanti, ajak lah sama .. i pun minat gak!!

Ad said...

ye en.anuar,

saya menjadi saksi yg cik adibah ini bagai pokok kelapa ditiup angin goyangnya bila en.anuar nyanyi di IB ritu..


*kanda..sila tapaukan rusuk kari ijau yg mabeles kat restoran berputar tu yer!!!penat ni sokong!!!

Mr PenyuBiru said...

kalu anuar zain baca ni.menangis dia terharu ni.hehe

edzlin007 said...

fulamak!! moga impian menjadi kenyataan.

adibah said...

hazerin,
itu anuar zain bin lain tu... takda kena mengena.. huhu


ena,
ye...!! :-)


lyn,
hehehe... insyaAllah..

adibah said...

miss b,
boleh ikut.. tapi sila duduk di meja lain.. hehe


nonMember,
minat jugak ye... nanti i update dalam blog ye...haahaha

singgah lagi ye.. :-)

adibah said...

Ad,
terima kasih atas sokongan.. hehe.. of kozzz....nanti kanda tapau ye.. :-)

adibah said...

PenyiBiru,
sama2lah kita doa.. harap2 dia baca... :-)


edzlin,
insyaAllah.. :-)

aloy_paradoks said...

en Aloy tanak?

adibah said...

en. Aloy, pandai nyanyi lagu Seruling?

farayassir said...

nak ikut gak !!!!! bolehla fara ngan anuar zain tu berduet nyanyi lagu kain pelekat utk kak dib. mesti best nyer !!!!!

adibah said...

farayassir,
best ke? muakakakakakakaka

addyaholix said...

peminat setia rupanya kakdib kita ni ;p

adibah said...

addy,
ye addy.. ye.. :-)

PUTUBAMBU said...

hope your dream comes true..! aminnn...! hehehe

A.K.U.D.O said...

mau date dgn kamu ...

adibah said...

Putu,
insyaAllah.. amin...!! :-)

adibah said...

A.K.U.D.O.
aku pun...! bila tiba masanya..pasti!! :-)