Friday, August 22, 2008

Senyum


gambar pinjam dari google image


7 perkara yang buat aku tersenyum (read: happy) hari ini:


1. Malam tadi tido dengan rasa happy. Rasanya takda mimpi. Takda mimpi means quality sleep, kan? Dan bangun tido pagi ni, mengadap cermin & senyum sorang diri.

2. Hari ni workload tak banyak sangat, mission accomplished 1 hour earlier.

3. Habiskan masa 'berkualiti' dengan teman petang semalam; dan harap2 dapat spent time sama-sama lagi.. dan lagi.. dan lagi.. dan lagi.. dan lagi.... (kalau boleh aku tak nak berhenti menaip perkataan "dan lagi").

4. Happy bila dapat phone call dari kawan iols petang semalam. Ekekekekekekeke. Driving + borak + gelak + senyum + gossip + latest hapdate katanya.. ihiks! = HAPPY! Hahahaha (nak sambung gelak lagi)

5. Hari ini begduit tebal sikit... (sebelum transfer sana sini, bayar itu bayar ini.. hu hu..) yeayy!

6. My sis discharge today, Alhamdulillah. Her next appointment will be on November, 2008.

7. Sessi mari menyakat/senda gurauan di YM. Hehe. U're funny, dude!


Salam kasih.

2 comments:

su said...

tang dompet tebal tuh...su pon tumpang hepi hehehe!

su plak kene tggu 2 hari lagi baru leh cucuk dinding bg memenuhkan dompet yg ketandusan neh!hehe

Sept_11 said...

su.. dah buat list.. nak shopping apa lepas poket tebal? hehehe