Tuesday, August 19, 2008

Teringin

My sis terigin nak makan garlic bread. Kesian.. dah bosan dengan makanan hospital agaknya.. Went to Jusco, Taman Maluri after office and bought Garlic Bun, Portuguese Egg Tart & Wholemeal Tuna Bun for her. Cheese Stick, Garlic Bun and Portuguese Egg Tart for myself, for buka puasa. Today is my 2nd day of ganti puasa, Alhamdulillah.. and I have few more days to go. Wish me luck! :-)



..dah makan 1/2 Egg Tart baru teringat nak amik gambar uols..!! ;-)


By the way, managed to teman orang lunch kat foodcourt near the BTR Downtown tadi walaupun sedang berpuasa. Makcik kedai tu macam pelik je sebab tak aku tak order makan&minum sedangkan my teman order sampai 2 gelas teh ais! Mmmm.. agaknya kehausan dan kekeringan tekak orang berpuasa tu pindah ke orang yang tak berpuasa, kan?


Dah ganti puasa ke, teman2? Jom.. berlatih puasa untuk Ramadhan yang akan datang!


Salam kasih.


4 comments:

lunacy said...

hi, salam kenal.
thanks for the comment and the doa. ur sis sakit apa? hope she will get better soon.

sept_11, cepat-cepat abiskan puasa tuu.. i just finish mine smlm hehehe..

Ad said...

bestnya menu org sakit tu..(ke menu org puasa tuk buka puasa??)

ad ramadan lepas xder uzur2..perfect 30..ekekkekekee...

Sept_11 said...

hi lunacy. selamat datang. my sis ada lemah jantung, baru dapat tahu and dr. masih belum confirm punca sakit.

oh yake? hehehe.. insyaAllah sempat habiskan.

Sept_11 said...

Yang dlm gambar tu untuk berbuka puasa. Hero macam adik nih.. mana bleh tuang posa kan? kan? kan? :-)