Friday, November 13, 2009

Tinggal Dua Semester

Alhamdulillah.. result untuk final exam semester lepas dah di'publish' di website 'sekolah' aku jam 6 petang tadi. Saspen... sebenarnya.. Bila bukak tu.. perasaan bercampur baur.. ada rasa sedih sebab satu paper tu resultnya agak sedih.. nasib baik yang lain tu adalah berbaur ceria.. jadi boleh dua keceriaan itu boleh meng'cover' rasa kesedihan itu..

Dan Alhamdulillah.. result semester ini secara keseluruhannya lebih baik dari semester yang lepas.. dan aku harap CGPA aku semakin baik untuk 2 semester yang akan datang, mudah2an.. Aku cuma ada 2 semester sahaja lagi... can't wait actually.
Semester ni, akan lebih fokus pada 'specialization' aku untuk program ni.. with one elective subject that is Financial Analysis for Strategic Decision Making.. which requires me to become ... AHLI NUJUM PAK BELALANG... !!!




Salam kasih.


14 comments:

ciktipah said...

rupanye ko amik master in nujum pak belalang ye nok. baru ku tahu...

Lyn Yusoff said...

gud luck kak..
pejam celik pejam celik jap je tuh..
pastu leh bergumbira.. hehehe

afiq said...

kak dib baja manE?

mamai said...

merdeka merdeka merdeka hehehehe

adiwarnatasya said...

Kanda...
Congratulation...:)
Hebat!!!Bagus2 Kanda...
Teruskan usaha tuk Semester seterusnya...
Semoga success tuk Kanda Aminnn:)

safina said...

congrats & gud luck!

h4ni3 said...

all the best k.mimi..
cepat2 la abis.. senang sket nak ajak meronggeng :D

adibah said...

ciktipah,
ye.. betul!!! ko nak aku tilik apa? hehe

lynn,
insyaAllah lyn... thank you..

afiq,
kat IIUM dik..

adibah said...

mamai,
esok aku dah start class balik.. sudah tiada weekend untuk aku.. :-)

natasya,
insyaAllah.. tengkiu yang..

adibah said...

safina,
thank u.. thank u.. :-)

hanie,
ye lah kan.. lama giler dah tak beronggeng bersama... :-)

addyaholix said...

al da best kak dib!

Cik Cookie said...

All the best sis.

Nape xhon Cik Cookie hari tuh kalu nmpk.
Blh g minum2

adibah said...

addy,
thanks addy.. :-)

cikcookie,
takot salah orang.. haha..

edzlin007 said...

huhu dah kuar dah...takpelah kak. next sem chaiyok2 lagi, dan all the best!!!

(huhu tetiba nervous result ku pula...lama lg kena tunggu)