Thursday, March 20, 2008

Get Ready For Getaway

I was not feeling well yesterday. Tak pergi kerja pun. Was in bed the whole day. Alhamdulillah, hari ni dah sihat semula. Tadi, CikTipah pesan suruh check email. Bagi semangat, katanya! :-)





Kalau ikutkan schedule, time nak jalan-jalan nanti belum exam lagi. InsyaAllah awal bulan Jun nanti baru exam. Hari Sabtu nak ke Jakarta tu masih boleh attend class lagi, sebab flight belah malam. Cuma akan miss class untuk hari Ahad saja.


Selalunya kami (Ciktipah, Wani, my sis and I) mem'backpackers'kan diri di negara sendiri. Cuma kali ini, akan ke seberang pula. Yang paling menarik nanti pastinya perjalanan dari Jakarta ke Bandung dengan keretapi. Kenapa ke seberang? Sebab sekarang ni..


Everyone can fly! Yeah...! :-)



Take care everyone.

1 comment:

nad said...

nak pegi bandungkah????oh tidaaaaaakkk!!saye sgt jeles!!!!!