Monday, March 24, 2008

Lama Tak Jumpa

Tadi ke Stadium Negara, dengan my auntie, cousin & sis, untuk tonton final hits 1. My auntie dapat 10 tickets, jadi dia ajak ler kami ramai-ramai pergi sekali. Secara jujurnya, tak pernah langsung tengok rancangan ni di TV.. titiba final sudah...!



'Tapak tangan' besar ni pelbagai kegunaannya. Antaranya, kalau time panas, boleh jadi kipas...



Bila 'abang kamera tv' menghalakan kamera ke arah kita, bolehlah diangkat tangan itu, sebagai tanda sokongan kepada hits 1. (Sebenarnya untuk mengelak muka keluar tv! Huhu)



Cerita I.. dah lama dah tak jumpa my cousin, Julie. Last jumpa waktu bercuti ke Seri Manjung & Cameron Highland selepas Aidiladha tahun lepas. Seronok bila dapat berjumpa. Berkongsi cerita itu dan ini. "Update" berita terkini dan sensasi.



Cerita II - lama sangat dah tak jumpa Zoey. Dah bertahun rasanya. Kenal dia dari my best friend. Kalau tak silap, masa tu Zoey masih sekolah lagi, baru 16 tahun. Pada awalnya berlakon dalam siri Bong di TV9, sekarang ni menjadi pengacara rancangan Gerak Geri Gasing di Astro Ceria (Channel 611). Wish you all the best, bro.



Pose untuk Dikna. Dia sukaaaaa bangetttt nonton Gerak Geri Gasing.




Cerita III - Dialog masa tengah posing:


Danny : Okay tak tadi?

Aku : Okay.. tapi kenapa macam gigil?

Danny : Tu lah kan.. menggigil. Haha

Aku : It's okay. Tahniah. Take care ya.

Danny : Thanks. Kirim salam kat semua ya..

Aku : InsyaAllah.


Sambil posing boleh borak. Hehe. Lama sungguh tak jumpa Danny. Rasanya dalam kumpulan X-Factor, cuma tinggal dia sorang je lagi yang masih 'survive' dalam industri hiburan ni. Sebagai pelakon dan pengacara. Good luck, bro! (CikTipah, Danny kirim salam)


Rasa bangga jugak bila tengok diorang ni dah menempah nama dalam bidang masing-masing. Masih jauh lagi perjalanan yang perlu ditempuhi. Semoga mendapat apa yang dicita-citakan. Wish you all the best.



Take care everyone. Gudnite.

4 comments:

:: NbC :: said...

psssst tangan tu kaler merah ke pink..?

nampak aje kan.. hehhee

Sept_11 said...

Pinky,

saja je tak bagitau... hehe.. memang kaler pink.. cantik tau..! masa pegang tu terus tingat kat u beb! :-)

CikTipah said...

kenal lg ropenye diorg kt kita ni ye noks. dikna tak ikut ye nok. tak dpt bygkan kalo dia tanye zoey soklan yg dia penah tanya kt aku dolu hahaha

Sept_11 said...

ciktipah,

tu ler, ingat lagi kat akak2 dema nih. kalo ler dikna dia tanya soalan ittew, aduhai...!! hahaha