Saturday, March 29, 2008

Hari Yang Panjang

Hari ini sangat panjang... Bermula dengan diskusi dengan 'group members' untuk subjek FAMA (Financial Accounting & Management Accounting). Ada 'case analysis' yang perlu dibuat, diselesaikan untuk di'submit' esok pagi.

Oleh sebab 3 dari ahli kumpulan tidak mempunyai asas perakaunan, 2 ahli yang lain bertindak sebagai 'mentor' untuk membantu setakat yang mampu. Seronok kan kalau dapat berkongsi ilmu? Alhamdulillah. Bila dah penat... saya pun keluarkan kamera, klik sana sini.. :-)


Kongsi buku, kongsi calculator, kongsi ilmu..



Ladies.. posing please! Un dos tres... smile!! ;-)



Sister Rogayah, with her new laptop.. present from her hubby. Bestnya... :-)



Tetikus berwarna merah jambeww... tempting kan, Pinkyy?



Dalam perjalanan balik dari 'sekolah', duk fikir macamana nak pujuk Dikna untuk tangguh pergi jalan-jalan. Tangguh esok je.. petang.. after class. Hari ni rasa penat sangat.. Bila sampai rumah pukul 7pm, tengok2 Dikna dah siap mandi. Aku pun pujuk dia untuk pergi jalan-jalan esok saja. Nasib baik dia tak merajuk. Lega...



Stress therapy I



Stress therapy II



Stress therapy III - "Dikna nak tunjuk gigi rongak..hehehe"


Penat pun semakin hilang....



Take care everyone.

4 comments:

Ad said...

byknya bukuuuuu....

kim slm dekna..besar nnt sure cam vanidah imran

Sept_11 said...

Ad,

Ye.. memang banyak.

(Dikna senyum malu2 kucing..)

:: NbC :: said...

cutenye pink mouse..
mine pon pink gak..

Sept_11 said...

Pinky,

Cute kan? Suka... suka... :-)