Wednesday, February 18, 2009

CikTipah Punya Pasal..


Sedang aku meng'hibernate'kan diri.. tiba2 teringat pulak hari ni 19 haribulan. Tak boleh jadik!!! Kena bangun nih...!!! Owhh..Terus terjaga dari meng'hibernate'kan diri. Mana boleh lupa besday CikTipah nih.. hiks!!

CikTipah, sempena besday yang ke ___ (sila isi tempat kosong dengan nombor yang sesuai), aku ingin menyampaikan sebuah sajak (sajak katanya.. hiks!) yang bertajuk Semoga..

Semoga...

Hari-hari uols indah semuanya
Angan dan cita2 uols tercapai segala
Ringgit uols semakin berganda
Love uols semakin membara
Ingin aku nak nengok uols naik pelamin
Nanti jangan lupa jemput aaaa....
Aku doa....

Suksessss!!! Suksesss!!!


Happy birthday, CikTipah!!

10 comments:

Mr PenyuBiru said...

wakaka... gambar tak bleh blah...
tentu ciktipah tak sabar² nak alihkan kek tu.hahaha

kajangmaliberdebarjelak..kekeke said...

*me sedang dok berimagine that guy sedang bertalu-talu mengeetuk tingkap belakang rumah ciktipah utk serahan cake besday...suspen je nih....jengg!! jenggg!!!..


meh kita wait n see, tgk ciktipah akan bukak ke tak tingkap belakang rumah dia hihihi....

adibah said...

Penyubiru,

Ekeekekke... Awal2 aku dah mintak hampun kat empunya diri..hiks!

adibah said...

Kajangmali,

Mesti CikTipah dah seriau dah tu... heheheh.. saspen.. saspen.. :-)

ciktipah said...

wakakakaka....

nok ko jgn bg gambar je nok. sila minta itu org dtg ke umah mek ok. alamatnye adalah seperti dotdotdot.. (sila kontek) ekekeke.

*harus aku pensan!!!

ciktipah said...

erkkkk...lupa plak.

mekasih wat entry nih :p. sekali lg sila anta avang 6-pack tu ye. hikhik.

adibah said...

CikTipah,

1. Nok, jap lagi.. bak kata ASMT, orang ittew akan ketuk pintu belakang umah uols...!! Sempena malam keliwon innew.. TUNGGU!!!!!

2. Sesama kasih.. Nok, avang ONE pack nak?? Nanti mek anta naik FireFly.. hahahahahhahaah

kajangmaliminumtehicepanas said...

ASMT? ish ishh sapa? sapaaaaa? sapaaaAAA? kekkeeke

ciktipah said...

noks, terhareww nye dgn words yg ada nama tu ok. nama sapakah?? hikhikhik. mengingatkan aku pd seseorang ittew.

adibah said...

Kajangmali,

Teh ais panas???? Bagaimanakah ittew??? ASMT is an acronym of Anak Sedara Mok Teh.. who actually takda Mokteh (makcik sedara) pun.. ntah Mokteh sapa dia kidnap ntah!!HIks!

Kalau Kajangmali nak wat acronym pun boleh gak.. nanti jadi KM. Kan?