Monday, February 23, 2009

Wajah Wajah

DIsebabkan bertugas pada waktu itu, aku tak banyak koleksi gambar. Gambar2 yang aku snap semua ini adalah gambar2 selepas event. Bila dah bagi kata2 penutup, dah ucapkan selamat malam, bila semua tamu dah beredar, bila tinggal ahli2 majlis sahaja, barulah aku sempat nak amik gambar.



Gambar setelah selesai majlis


Selepas dapat hadiah2 utama. Happy!! Yeay!!



KakLin melayan perasaan dengan lagu SeriDewiMalam. Sebelum tu, aku telah sama2 berduet dengan KakLin, menyumbangkan lagu Sejak Ku Bertemu Padamu by Sanisah Huri. Cuba on speaker, mesti boleh dengar lagu tu di blog aku sekarang.



Zuer pun sama2 melayan lagu2 retro. Aku gelakkan style rambut dia sama panjang harkatnya dengan dia menggelakkan aku time mekap tadi. Hahaha.



Bila dah selesai semua, barulah balik ke bilik. Barulah rasa penat tu datang. Penatnya.. Bilik pun bersepah2. Kotak kasut Dikna pun tak sempat nak dikemas lagi. Sebelum mengemas, aku posing2 dulu. Hehehe. Kali pertama seumur hidup berbulu mata palsu. Rasa berat je mata. Pandangan pun terganggu untuk 3 minit yang pertama. Hahahaha. Nak wat cemana.. mekap artisnya udah dibayarin.. Biarin aja dia menconteng2kan mekap ke mukaku ini.. Hehe.


Salam kasih.

8 comments:

KM:) said...

kikiki..opss!!

cokolat said...

theme retro ni best tau... sebab kita leh pakai baju yang kalerful... best sangat... kan?

adibah said...

KM..

kenapakah opsss ittew? adakah muka saya menyeramkan? hahahaha

adibah said...

Cok,

Betul Cok.. sambil pakai baju kalerful, boleh teringat zaman kanak2 dulu. hehehe

ciktipah said...

muka uols dan muka kak lin dah bih kurang sama je iols tgk occay! mcm adik badik. mekap artis yg samakah tu? tp sib baik zuer tak sama hikhik.

Ad said...

wah...chanteqqqq..kalah bulu mata rozita che wan

adibah said...

Ciktipah,

Pandai uols!! Memang tangan orang yang sama.. hahaha

adibah said...

Ad,

terima kasih.. terima kasih.. berat mata kanda dibuatnya...