Thursday, February 26, 2009

Terperanjat Aku!!

Ingat tak kat entry sebelum ni.. aku ada citer tentang keywords? Aku tulis;

"Agaknya betul kata CikTipah, kalau kita type perkataan2 yang panas-panas macam politik wang, skim cepat kaya, bogel, lucah, melayu sex, aksi terlampau, ghairah, tambah power tenaga batin, tongkat ali power, kacip fatimah, gambir sarawak, pilihanraya kecil, pancing undi, akar umbi (owhh... u know how much i hate this word rite, Temanku?), calon pilihanraya kecil, DUN (penatnya menaip perkataan2 ni!!!) mesti bertambah ramai visitor yang klik pada blog address dan kemudiannya menyesal sebab sebenarnya takda apa2 pun..Hiks! Bulan depan aku akan check semula 'keyword' listing aku di Nuffnang. Hahahaha."

Baru je beberapa minit tadi.. disebabkan aku takda kerja... aku pergi kat nuffnang.. nak tengok lah dah berapa hasil kutipan aku dan klik kat keywords.. Biasanya orang tersinggah dalam blog aku bila cari tentang kem herba sungai congkak, pendidikan seni visual ataupun telekung vietnam. Dalam hati hati duk kata "Mmm.. nak tengok lah.. ada tak keyword yang ngarut2 macam dalam entry lepas". Sekali........ Hambik ko!!!!!!!


Ada 2 hit untuk cari "tip lepas dari kastam bandung". Errr... rasanya takda pun aku tulis tip2 ittew.. Musykil.. musykil.. Tapi yang paling buat aku terperanjat adalah..."ajak bini main ramai-ramai"???? Dua hits okay!!!!!!! Woittttt!!!!!! Kau biar betul labuuuuuu!!!!!!!!!!

Aku pun tak pernah terfikir langsung ada orang yang sanggup gugle menaip ayat2 ittew taw.. I am innocent and naive tawww!!!!!.. Ajak main congkak ke.. main scrabble tu aku tau laaaa.. ini dah len macam je bunyiknyerr!!!! Ish ish ish..... Aku musykil..! Entry mana laaaa yang boleh buatkan keluar blog address aku bila dia type perkataan tu?? And I wonder, apa la ada dalam kepala otak orang yang duk google tu eh...??? Ish ish ish... simpang.. simpang...!!

Sekejap aku gelak.. kejap aku gelang kepala.. kejap aku gelak.. kejap aku geleng kepala... wakakakakakaka!! Ish ish ish.. wakakakakakaka!!!!


*teringat pulak kat nenek yang sound aku sambil wink2 ... "and u don't be notty!" Ekekekekeke.


Salam kasih.

10 comments:

Mr PenyuBiru said...

huh?? keywords cenggitu pun ade. org yg gugel tu dah kemaruk ape.huhu..

err..ade ke n3 cengitu kat blog ni.hehe..

adibah said...

MrPenyuBiru,

Itu la yang aku musykil tu.. cemana dia leh sesat jumpa blog ni. Hahaha.

ciktipah said...

weyyyy...apsal uols pun naive gak? mek pun naive gak taw. rupenye kita ni mmg stok2 naive kan nok.

tp apa pown mek ske laa ayat ajak bini main ramai-ramai. very the kinky gitu. i loikeeeee!!!!! hahahah.

*totop molot!

cokolat said...

ha'a... ha'a... x tawuuuuu!!!
ko ada buat eksss????
notty tau...;)

KM:-) said...

hehehe, kreatif sungguh surfer tu guna keywords kan...tapi dia ajak bini dia main polis century laaa tu ramai-ramai...

adibah said...

ciktipah,

kwang kwang kwang...!!! i know u loike kinky kinky gittew!!!

*mek totop molot.. terus larikkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!

adibah said...

Cok,

Aku tak pernah terimejin pun perkara ittew..!!! Aiyohhh!!! Takut woooo!!! Hiks!

adibah said...

KM,

Polis sentry?? Wahh..!!! Romantiknyewww main kejar2..!! Hahahah

KM:-) said...

romantik? ish ish romantik pe lak main polis sentry ramai-ramai..meriah uols...opss terpinjam keywords kak senduk lak kkikiki..sori

adibah said...

KM,

Haah kan.. sambil nyanyi lagu pagi tadi

"berlari berkejaran.. lupakan segala duka....." hehe