Sunday, February 8, 2009

Sebelum Terbang


Tadi sempat bertemu dengan Ad & Hazman (TT @ Tukangtaip) di Jusco AU2. Sebenarnya dah lama rancang nak berjumpa sebelum Ad terbang kembali ke luar negara untuk lebih kurang setahun lamanya. Tapi masing2 sibuk dengan hal masing2.. jadi baru tadi dapat berjumpa.



Had dinner at Johnny Restaurant, Jusco AU2.
Thanks TT for the lovely dinner.


Suka banget gambar-gambar ini.
Pandai betul kameraman ngambik.. Hehehe. Thanks Ad.


Gambar kita pun tak kurang bestnya kan, Ad? Thanks TT. Hehe. Gambo muka Ad tak leh keluar dalam blog. Cuma gambar dari paras leher hingga ke kaki je yang boleh. Gambo cik abang waiter kat belakang tu, boleh keluar dalam blog aku... takpe! Hiks!

Sian Ad, esok lusa dah nak terbang semula. Duk jauh dari mak ayah, jauh dari adik beradik, kawan2 dan insan tersayang. Takpa Ad.. jangan sedey2 okay.. masih boleh communicate guna phone dan internet kan boleh jugak webcam, kan? Cuma rajin2 lah masak sendiri ye dik, sebab tak leh nak gi tapau kat kedai mamak.. bukannya ada kedai mamak kat sana. Kedai tomyam pun jauh sekali. Hiks!

Ad bagi souvenir dari Korea. Terima kasih ye, dik. Dulu dah ke Korea untuk 6 bulan.. skrang ke negara lain pulak. Seronoknya dapat merantau di negara orang, timba pengalaman baru. Hati2 di negara orang ya dik, semoga dilindungi Allah selalu, InsyaAllah. Semoga selamat sampai ke destinasi. Amin..


Salam kasih.


Nota tambahan : Cendol yang ditapau itu sangat sedap! Yummy! Terima kasih ya.

14 comments:

zino said...

makan makan tu nampak sedap.... nasib baik dah kenyang hehe

kajangmalilaparr said...

terus jadi lapaq bila tengok makanan tu, nampak menyelerakan...nak makan situ gak lah..

:: NbC :: said...

psssst, dlm blog kita dia leh keluar full.. hehehee

adibah said...

zino,memang sedap! :-)
nanti kalo dah lapar balik, boleh try gi makan kat sana.. hehe

adibah said...

Kajangmali,

Jom, nanti kita gi makan kat sana..

adibah said...

Pinky,

Hahahaha.. kat private blog sahaja.. huhu

Ad said...

wah..skrip sedih paksa-rela ada jugak yerr...

makasih baju nautica tu..suka bangat!!!

adibah said...

Ad,

Itu bukan skrip sedih paksa-rela, itu pesanan dari kanda kepada adinda.. supaya adinda tak semakin kurus nanti di sana.

Sesama kasih, dinda. Hiks!

su said...

sronoknyer dpt mkn2...

adibah said...

Su, memang seronok su.. :)

cokolat said...

nok.. aku ske baju ko.. chantek!

adibah said...

Tengkiu nok..! Skrang jadi baju fevret aku tu.. Kita kan sesama model SkaletPlas! Huhu

Muhafis said...

smart pic kak..

adibah said...

Muhafis,

Hi.. Welcome.. Thank you. Nanti singgah lagi dik ya.. :-)