Monday, February 23, 2009

Seven is My Favourite Number...!


Selesai sudah Hi-Tea department aku. Alhamdulillah. Tak boleh nak harapkan satu majlis yang perfect.. mesti ada salah dan silap kan.. Yang penting, semua tak balik dengan tangan kosong. Aku tak banyak amik gambar, since kena bertugas menjadi Pengacara Tak Popular!! Hahaha..


70s <--- 7!!! Ada ong nihhhh!!!


Aku pun tak balik empty-handed. Yang aku bawak balik adalah..


1. Door gift - seperti biasa setiap event kan ada door gift.


2. Hadiah persembahan terbaik. Terbaik uols.. dari 7 kumpulan yang bertanding petang ittew.
Pertama dari 7 kumpulan..!!!

Time keputusan nak diumumkan, aku & team aku memang cuak. Sebab, tengok group2 lain pun hebat2 belaka. Aku siap tak pandang stage, duduk tercongok sorang2 kat tepi. Pastu.. bila Boss umum kumpulan LipLapLipLap yang menang.. sungguh tak sangka..! Bayangkan.. hari Khamis baru pikir step, hari Jumaat prektis 3 kali je, hari Sabtu perform.. hari Sabtu gak menang! Ekekekekekke. Alhamdulillah...



Persembahan Terbaik - CekMekMolek

Memula hadiah berupa barang2 je.. titiba bila dah selesai semua persembahan.. VIP jadi excited dan sangat terhibur. VIP sponsor pulak cash money untuk jadi hadiah. Alhamdulillah. Tempat pertama RM300. Wah... bestnyaaaa!!!! Alhamdulillah.. team aku yang dapat. Hmm.. bila masuk ofis nanti, aku nak buat team meeting,. Nak tanya depa, nak wat apa dengan duit RM300 ittew.


Owh.. bukan itu sahaja hadiah yang aku bawak balik... Tak lama lepas tu, aku terima sekeping kertas yang telah di'laminate'kan.. Kertas itu ialah......



GRAND PRIZE UOLSSSSSS!!!!!!!!!

Best giler....!!!! Nombor aku petang tu adalah 133. Lets congak 1+3+3 = 7!! Hmmm.. 7 is my favourite number. Kat IC ada no. 7, kat phone number ada, kat staff ID pun ada... mmm.. fevret nihh.. faveret...!! Alhamdulillah..


Salam kasih.

10 comments:

ciktipah said...

no peberet iols adalah 9 uols. hikhik tetiba jer kan!

adibah said...

ciktipah,

hehehe.. kalau no. 9, kena tunggu next change laa uols!! hehehe

zino said...

bertuah badan..

adibah said...

Zino,

Amin... Alhamdulillah.. rezeki.. :-)

kueh bakar said...

9!

adibah said...

KuehBakar,

Ye.. saya dah tengok entry kat blog tentang no. 9.

Nanti singgah lagi ya..

Ana Ali said...

dib, congrats ehhh... nanti tgk gambar2 ku naik gunung datok haha..takder keje carik kerojo betul

KM:) said...

tahniah tahniah...bravoooooooooooo!!! bagus bagus.

bukak meja utk 7 seats tak ??????

adibah said...

Ana,

Thank you.. thank you..! Nanti aku tengok di blog mu ittew!!!! :-)

adibah said...

KM,

JOm!!! Setakat open meja .. no hal...