Monday, May 18, 2009

Katakan


Persembahan Claudia untuk konsert ke-8. Her performance reminds me of Puteri Gunung Ledang The Musical. Teringat semua beb... She did quiet well kan? Practise 5 hari je tau..! Congrats Claudia.




And I really love this song.. The one in my mixpod is the original version from Tiara...


KATAKAN- Tiara Jacquelina

Tidak ku percaya
apa yg ku dengar
dari dia kekasihku
yang didakapanku

butakah hatimu
menatap hatiku
yang membawa ku kemari
menagih cintamu
pandanglah ku dan ingati semula sumpah mu
yang kita akan abadi
sehidup semati

katakanlah kepadaku
bahawa hadirmu semata mata cinta
jangan ucapkan yg dikau harus berkorban
hingga aku sanggup kau tinggalkan

bukalah hatimu
merasa hatiku
dan mengaku kau dan aku
kan menjadi satu

kejamlah dirimu
andai membunuhku
dengan kata-kata yang bukan dari hatimu
sebutkanlah semula oh sumpahmu sendiri
di sinilah akhir kita yang kekal abadi

katakanlah kepadaku
bahawa hadirmu semata mata cinta
jangan ucapkan
yang dikau harus berkorban
hingga aku sanggup kau tinggalkan
apa cinta sanggup kau kuburkan..?




Enjoy the song ya..! Salam kasih.


p/s : lagu ini tiada kena mengena dengan yang hidup mahupun yang sudah tiada.


6 comments:

KM said...

mmmmmmmm lamakkk!!.... next please!!

patungcendana said...

jadi lah seperti si rama2 putih...huhuhu

have a nice day...

rama2 putih tu masih kat atas meja aku...tak sampai hati nak campak keluar...:-(

cokolat said...

ko pasan tak.. diction tiara ni bila nyanyi, bagos! very clear... satu2 word dia sebot kita faham.. suara dia biasa2 je.. kelebihan dekat situ la..

adibah said...

KM,

Tak suka??

adibah said...

PatungCendana,

Kesian.. biarlah rerama putih tu pergi dengan tenang..

adibah said...

Cok,

Betul cok.. bunyi dia macam dia betul2 speak her heart, kan?