Saturday, August 8, 2009

Hidup Biar Sedap


Ayam Tandori
Roti Nan
Laici Tanpa Gula



S.E.D.A.P!




Salam kasih.


14 comments:

aloy_paradoks said...

cuba try Laici susu tambah sirap setitik dua,,,, menu wajib gua bile ada job yang dapat duit..

adibah said...

aloy,

nanti cuba try test tengok.. apa kata, lu belanja wa untuk cubaan yang pertama? hehe

afiq said...

gabungan yang melampau kesedapannyer...ai suke roti2 nih....ihihih

adibah said...

afiq,

sedap.. kenikmatan yang tak terhingga.. yang penting.. tidak tarak minyak..!

zonaku said...

huhuhuhu... terliur dah aku nie.. tp dah kul 10 pagi.. segan lak nk p kedai mamak cari bfast!

adibah said...

zonaku,

malam nanti boleh try.. pukul berapa pun tak per.. ;-)

edzlin007 said...

wooo sedap gilos, my fav

mamai said...

dah lama tak makan tandori nie last masa aku dok kat seremban dulu...gian la pulak rasanya

AmierHamzah said...

huh.. salah ni.. hidup biar nikmat.. wakakaka.. nikmat menikmati hidangan bersama mohd nik mat nik aziz.. heh.. mana pergi kawan sekolah aku ni ye??

adibah said...

edzlin,

memang sedap! sila cari di mamak2 yang berhampiran.. hehe

adibah said...

mamai,

ajak lah mem & kids gi makan... sedap..!!

adibah said...

Amier,

carilah kat fesbuk..! eh.. dah lama ko tak belanja aku kan? bila lagi? ekekeke

AmierHamzah said...

heh.. belanja?? bila bila kiranya diri mu perlu di belanjakan.. sila buat panggilan seterusnya.. tutttttttttttttttttt... no yang anda dail.. tiada dalam perkhidmatan.. sekian terima kasih.. ..
p/s - pelita jom.. hehe

adibah said...

Amier,

pelita? bila? nanti ko call aku.. aku datang!