Tuesday, August 11, 2009

Sexy Itu Hanya Sementara


Bibior juih AnjelinaJoli aku hanya bersifat sementara... Malam tadi.. sebelum tidur aku notice.. the upper lips pulak dah bengkak.. Aku terus nyanyi kat diri sendiri... "owh.. owhl... u're in trouble.." Rasa kembang semacam jer kat lips.. kebas... Takpa.. tido tetap tido... time tu... 11.45pm.


Titiba terjaga.. tengok jam.. mmm .. almost 2am. Tapi rasa gatal kat muka.. tangan.. peha.. aku testing2 raba2.. rasa macam bengkak semacam je everywhere... mmm... ni tak leh jadi... Mulalah sessi menggaru.. Makin garu makin gatal okey...!! Duh...! Aku bangun dari katil.. switched on lampu... walauwehhhhhhhhh!!!! Muka aku dah bengkak!!!



Dah rupa macam ini dah ....! Masya Allah... ni tak leh jadi.... Sebenarnya aku nak gelak tengok muka aku sendiri pun ada time tu... tapi.. terhalang dek rasa gatal dan tergaru2.. adoii..! Eekekeke.. Mata aku terus jadi terang... duk pikir nak buat apa.. Yes! Klinik! Klinik 24 jam? Mmm... okay.. somewhere at Setiawangsa ada.. Aku pun siap2 apa yang patut.. turun parking.. start engine.. jalan..!

Pukul 2.15am macam tu.. aku sampai klinik.. tunggu 4-5 orang.. lepas tu giliran aku masuk lam bilik doktor.. Aku rasa doktor tu sengeh2 tengok aku di bawah mask penutup mulutnya.. Chett!!


U ada allergik ubat ke?

Takdek...

Allergik makan?

Takde...

Mmm... awak kena alergik ni.. takpa.. saya bagi satu injeksyen... Injeksyen ni ngantuk ye.. saya bagi awak rehat hari ni..

okay...

u tak drive kan? husband ada kat luar?

... aku angguk je.. malas nak panjang cerita...

Sampai umah dalam kul 3am... sapu ubat gatal (yang macam kapur kasut sekolah tu..).. rasa sejuk je.. lega... then.. aku terlelap.. pukul 7++ ofismate aku call.. aku rasa aku bagitau dia sikit2 pasal ni.. kemudian aku terlelap balik.. pukul 8++ ada call lagi... kul 9 dapat call lagi.. cakap lebih kurang.. then tido balik... kul 11am baru la aku bagun tido sepenuhnya... betul2 buat ngantuk ubat injeksyen tu...

Bangun tido tadi.. masih ada 30% ke"planetOfTheApe"an aku.. petang ni ada kelas... takpalah.. janji dah tak gatal.. takpa.. boleh jer pegi kelas.. adoi...!! Bila nak hilang kebengkakkan ini mmm....


Takkan nak kena tunggu cemolot dengan abang ensem sebegini baru baik kot, CikTipah..??? Ekekekekekeke... Kebetulan pulak.. aku nengok TV.. tekan info kat remote TV, ada citer Planet Of The Apes kat channel 413 pukul 1.20pm nanti...! What a coincidence.!! Wakakaka...


Betullah kata orang... sesungguhnya seksi ittew hanyalah sementara... *sedey...



Salam kasih.

24 comments:

mamai said...

dah okay ker seksi kau tu adib hahaha comolt kena tunggu masa la yer

patungcendana said...

kamu lah makhluk tuhan...yang tercipta...yang paling seksi...:-)

John Iverson said...

Hehehe... Tersalah makan ni... nasib baik semua ok sis... skrng dh fully recover?

ciktipah said...

kenapa takde gambo yg original spt gambo bibio ittew? patutnye sila tunjukkan diri anda occay!

opsss...seram sejuk mek tgk avang yg tak berbaju dan berbadan sasa begitu uols. kang..... seperti..... ehh tabley sebut nnt kena rated blog plak.

A.K.U.D.O said...

sementara jer tu,
so lepas ni hati hati mengoder mkn.

adibah said...

mamai,

mmm dah tinggal 28% lagi.. kawan opis aku bagi petua minum air kelapa.

*tengah minum air kelapa

adibah said...

patungcendana,

makhluk tuhan paling seksi!! aku suka lagu tu..! :-)

adibah said...

John,

Sekarang? mmm... 27% more to go..
Thanks for ur concern, bro.

adibah said...

ciktipah,

gambar sendiri? ish..!! tak sanggup ku lihat muka ku ini!! haha..

macam saper? hiks! aku tau..! aku tau..! ekekek

adibah said...

A.K.U.D.O

insyaAllah.. harap2 by petang ni dah okay..

aku tak berani nak makan dah.. skrang ni duk makan roti lorr...!!

zonaku said...

sebbek ko blh sampai rumah lps amik injekyen tu....

biasanya sangaaaatttttttt ngantuk lps kene sedas....
*cakap org y bpengalaman*

Hazey said...

Keciannya... lain kali hati-hati jgn belasah je nok!!! Nak gamba sexy satu..

Monkey D Luffy said...

ko cium lebah kot

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

kak!! lma x komen. sori kak. super bz.



take good care of urself??


seksi itu sementara?? ehhh tak la...seksi itu subjektif kak

adibah said...

zonaku,

betul.. nasib baik sempat sampai rumah.. aku rasa 30 minit lepas kena jab tu aku tido dah... kul 11am baru bebetul bangun..

adibah said...

hazey,

gambar seksi? hiks..! takdek.. huhu

adibah said...

Kapten,

Aku rasa lebah tu yang cium aku! Haha

adibah said...

reen,

i'm okay.. no worries..

selamat study ya.. :-)

Lyn Yusoff said...

still bengkak lagi ke kak mimi..
get well soon k..
take care :)

AmierHamzah said...

ermm.. sian.. sian.. sian.. sian... siann... sian.... sian... ZzzzZzzzzZZzzz... errr errr.. husband? hubby? heh.. keter maivi tu kira husband la tu.. wakakakaka - 88x .. zzzZZZZZzzZZZzz sian... sian... sian...

adibah said...

Lyn,

Dah okay sikit dah.. thank you darling..!

take care too, ya..

adibah said...

Amier,

Kesian aku kan? Ekeke..

edzlin007 said...

hoho mcm mana la leh kena allergic ini. nasib baik skrg musim org bertopeng.

adibah said...

edzlin,

i dunno.. salah makan, maybe..