Friday, August 7, 2009

Selamat Pengantin Baru


On the 7th day of August, 2009...




pic dari google image

Semoga panjang jodohnya.. hingga ke akhir hayat. Seperti lagu ciptaannya sendiri.. Sehidup Semati.





Enjoy the video.


Selamat Pengantin Baru, Norman. CikTipah... yang sudah tu sudahlah.... jangan ditangisi lagi ye, nok...! Ekekeke.. BangChik kan ada... ;-)



p/s: aku pun cita-cita nak buat macam dia.. nikah then cuma kenduri doa selamat.. lagi senang.. yang penting.. benar2 bahagia dan cinta selepas kawen.., InsyaAllah..



Salam kasih.

14 comments:

Adiwarnatasya said...

Kanda,
Nak tumpang wish juga;
"Selamat Pengantin Baru Norman & didoakan berkekalan hingga akhir hayat" Amin.

adibah said...

Natasya,

Sila.. sila.. :-)

edzlin007 said...

nak tumpang gak. selamat pengantin baru... tak sabar nak tgk majlis drg tu (walaupun dr pic je :D )

edzlin007 said...

nak tumpang gak. selamat pengantin baru... tak sabar nak tgk majlis drg tu (walaupun dr pic je :D )

lagu ni edry tuju pd isterinya kan

AmierHamzah said...

aik.. takdak paluan kompang ka?? tapa norman.. aku kasik kompang.. dalam ini blog.. klepak-klepak-klepak gembong.. bong bong.. eh untuk dibah bila lagik ni?? wakakakakakak

mamai said...

uaku tak rasa kau akan buat macam tu hehehehe kau tak nak rasa pakai baju pengantin dan bersanding tas pelamin ker adib

adibah said...

edzlin,

agaknya ada lah dalam news malam ni kot..

adibah said...

edzlin,

yeap.. lagu sehidup semati.. untuk wife dia masa wedding day..

adibah said...

Amier,

time aku? ko nak kompang ke nak jadi pengapit? ekeke

adibah said...

mamai,

aku lebih suka simple2 macam tu.. baju pengantin bleh pakai masa photography la... gambar mesti lawa2 hehehe

ciktipah said...

hoihhhh....edry laa yg buat lagu nih...khas utk isterinya si milia. mandai lak kata norman!

cehh...tetiba nak marah hikhik..

adibah said...

ciktipah,

ye.. ye... mahap salah info... sabar nok.. sabar... ekekeke

AmierHamzah said...

Time ko ke dibah? ermm sat sat aku pk.. tak best tak best.. aku dah set dah satu instrument ni.. khas buat ko bila persandingan ko nanti.. ermm kompang kompang tak best.. aku pakai rebana ubi atau tabla.. peh tu aku panggil band yang selalu men bila thaipusam tu.." Whel whel whel.. wakakkakakakakakakakakakk - 88x

adibah said...

Amier,

hampeh tul..!! ko jeles sebenarnya! :P