Monday, August 17, 2009

Tak Tau Tajuk


.
.
.
.
.


Apa nak ditulis

sedangkan

tajuk pun aku tak boleh nak fikir?
.
.
.
.
.
.
.
Aku perlu masa.. untuk kembali seperti sediakala.

24 comments:

mamai said...

awat adib...kau blank ker

Tijah said...

pergh!

ayat2 cinta sungguh n3 ko nih.

heheheh

aloy_paradoks said...

tulis je wikipedia,,,,

myra miraei said...

salam ziarah...nice blog..
kak sy daa add akk as a follower...
nnt free2 add sy plak as a follower k =)

citahrudin said...

ni efek sifud fresh ke hape ni?

hahaha

patungcendana said...

:-)

cookie devine said...

tarik nafas..tarik nafas..

adibah said...

mamai,

aku sangat blank..

adibah said...

Tijah,

aku belajar dari Aisyah, Maria dan Nurul ... huhu

adibah said...

aloy,

wikipedia tanya aku : apedia yang ko nak?

camner tu...?

adibah said...

myra,

thanks..

nanti singgah lagi ye.. :-)

adibah said...

citah,

ntah.. *blur..

adibah said...

patungcendana,

kalaulah aku ada di TC waktu ni..

adibah said...

Ms. cookie,

ye.. bernafas masih boleh..

edzlin007 said...

ku pun tak tau nak comment apa. oh ya,ada satu, pernah memiliki jam seperti gambar itu

adibah said...

edzlin,

cantik jam tu kan?

A.K.U.D.O said...

n3 time takde idea.ok pe

adibah said...

A.K.U.D.O

hehehe.. bila nak update nih??

Hafiz Hamid said...

xpe, take ur time...=)

adibah said...

hafiz,

thank you :-)

Ana Ali said...

haha dib, lain kali letak..Permulaan yang tak bertajuk..ok ler... how are u..sorry lamer nak keep in touch bz sket kat opis la nih..

adibah said...

Ana,

aku okay.. thanks..

selamat bekerja..! take care ya..

Zaidon said...

erm.. walau tak ada tajuk, tetap entry juga :)

adibah said...

Zaidon,

cara2 meng'update' blog bila tidak ada idea.. :-)