Wednesday, August 5, 2009

Tak Tahu Yang Mana Satu


Bila aku masuk blog gadis ini.. aku dengar lagu di blog nya.. aduhh... sinonim sungguh dengan apa yang aku hadapi sekarang... Aku tak tahu.. yang mana satu..

Aku keliru. Bila takda.. langsung takda.. Hidup rasa kosong... rasa sunyi.. bosan.. Bila ada.. sampai dua terus menderu.. Curi perhatian aku.. buat aku terus kelam kabut.. tak tau yang mana satu yang nak jadi pilihan aku... Macamana ye...

Kalau konsentrate kat no. 1, yang no. 2 akan kecik ati.. ye lah.. yang No. 2 pun penting jugak untuk aku..

Kalau aku duk ngulit yang no. 2 ... nanti.. teringat pulak kat no. 1.. risau pulak.. nanti no 1 pulak komplen kata aku ni tak ambil peduli kat dia.. Mmm payah...

Sekarang ni.. dua2 sedang menerpa. Berlumba lumba. Masing2 bagi tarikh masing-masing. Aduhai... Payah bila kena pilih antara dua nih.. Aku nak pilih dua-dua.. ish.. mana boleh.... Mustahil! Kalau boleh dua-dua aku nak menang hati mereka... sebab mereka penting untuk hidup aku... aku nak berikan yang terbaik... menjadi yang terbaik untuk mereka.. untuk kepuasan diri aku jugak nanti, kan..!!

Dalam aku duk mengambil hati dan beri perhatian pada yang no. 1 dan no. 2 tu... aku masih ingat.. no. 3 juga sedang menanti...



Aduhaiiiiii......!!


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


No. 1 : Business Ethics - Case study 1 - dateline => Saturday morning

No. 2: Strategic Management and Policy - Case Study 1 - dateline => Saturday afternoon

No. 3: Accounting and Control of Islamic Financial Institutions - Case Study 1 - dateline => Tuesday evening





Ye.. semua subject yang aku amik semester ini... menanti aku untuk menyerahkan Case Study..!




*gadis = hampownnnn nok!!




Salam kasih.

18 comments:

linn said...

cesssss hampagas aku baca. ku ingatkan apa laa td.

GADIS??? owhhhhh...aku rasa mcm refreshing je bila org menyebutku dgn panggilan ittew nok!

adibah said...

linn,

hahaha.. sesekali menyebut dengan perkataan indah.. apa salahnya.. haha

Jard The Great said...

waaa.. sibuknya hang.. ehehehe

adibah said...

Jard,

Ye betul..!huhu

patungcendana said...

mmmm...fikir2....

re...cinta hit and run....lagi brutal...:-D

adibah said...

patungcendana,


kan..!!! :)

mamai said...

adib take it easy..mulakan yang mana datelinenya awal dulu or yang mana kau dah rasa ada bahan dan senang untuk kau buat...kejar tiga2 mmg tak sempatnya...inilah masalah ornag studykan..

adibah said...

mamai,

sebab tu lah tengah bermesra dengan yang no. 1 ni... dan no. 2 & no.3 sedang menanti giliran.. adoiii..!

Monkey D Luffy said...

ko masih belaar ghupernye

adibah said...

kapten,

ye kapten.. aku masih mude... hehe

*adakah aku merespon secara betul pada statement ko itu?

aloy_paradoks said...

tunggu la ramadhan nanti... pasti hidup terasa berseri dan bererti

adibah said...

aloy,

memang aku sedang ternanti2..

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

tertipu!

sampai ati kak tipu student naive mcm sy tau

hahaha

John Iverson said...

Rilek... belum masa panik lg sis... hehehe... buat 1 benda dalam 1 masa... all the best... kamu boleh pnya!!!!

adibah said...

hazerin,

hahahaha..! naive eh? bukan notti eh? hehe

adibah said...

Josh,

insyaAllah.. thanks bro..!

edzlin007 said...

LOL buat ku terpikir lain jerk.

sama dilema dengan mu. selamat bersengkang mata.

adibah said...

edzlin,

hehehehehe... kadang2 perlu jugak jiwang jiwang dengan buku.. hahaha