Monday, January 5, 2009

Birthday For Two



Hari Ahad lepas, balik dari kelas, terus ke Putrajaya. Ada birthday party di rumah Busu, ada birthday makan-makan for my two cousins, Aliah & Aini. Aini is the youngest cousin of mine and she's only 8. Aliah is now 10 years old. Aku memandu sambil mata kadang2 terpejam... Ngantuk beb... jauh plak tu dari UIA ke Pinggiran Putra, Putrajaya nun... dekat dengan PICC.


Aliah potong homemade cekelat kek made by Diyah. Sedap.. ! And the roti jala yang dia buat pun sedap.. ! Bukan ramai pun guest sebenarnya. Budak2 kecik ada la 4-5 orang macam tu.. their neighbours. Saja2 je Busu nak buat makan-makan. Kalo takda makan-makan payah anak2buah dia ni nak sampai ke rumah dia. Jauh beb...! Hehe..



Aini asked for cappucino cake with icecream topping. Aiskrim dah cair.. tu yang kek dah ilang bentuk. Sedap juga cake nih.. Walaupun baru berumur 8 tahun.. hobi di masa lapang adalah selain menjadi "ibu kucing" duk melayan kucing di rumah, dia juga suka bloghopping.

Aliah and Aini, happy birthday darling.. Bila nak start blogging? Hehe.


Salam kasih.


6 comments:

ciktipah said...

sedapnye cekelat kek. nak bikin sendiri malasss...

Zuer said...

Happy birthday to both of u !!!

adibah said...

ciktipah,

memang best!!

adibah said...

Zuer,

On behalf of the girls..

"THANK YOU, UNCLE ZUER!!"

hiks..!

kajangmalisukanamahurufstartA said...

happy besday Aliah and Aini..moga sihat dan ceria sepanjang masa.

adibah said...

Kajangmali,

Aliah and Aini say : Thank you, UNCLE!!