Friday, January 23, 2009

Year of the Ox

Image from Google Image.


I was born in the year of Ox. Jadi, sempena tahun ni, Tahun Lembu, entah kenapa aku excited sangat!! Hehe. Tadi aku duk google tentang Year of The Ox, tahun ke dua dalam 12 tahun kalender Cina. Aku memang suka baca tentang characteristic. Sebab aku rasa dengan clue tentang characteristic ini memudahkan kita untuk mengenal seseorang itu. Kan? Kalau tak kenal characterestic orang pun, at least, untuk aku lihat diri sendiri. Ada tak sifat2 tu dalam diri aku sekarang.


Info ini aku dapat dari website ini.

Those born under the influence of the Ox are fortunate to be stable and persevering. The typical Ox is a tolerant person with strong character. Not many people could equal the resolution and fearlessness the Ox exhibits when deciding to accomplish a task or an objective. As we used this great creature long ago to plow the soil day after day, so do Ox people labor through their daily responsibilities either at work or at home without complaint or gripe. Oxen know they will succeed through hard work and sustained effort and find no truth or benefit in concocting get-rich-quick schemes.

Oh yes.. it is so true that aku sangat tak percaya pada get-rich-quick schemes. Pernah kawan aku tak bertegur sapa dengan aku sebab aku tak nak join dia masuk Skim Cepat Kaya ni.. Aku tak percaya. Dan mudah2an tidak akan percaya sampai bila-bila. Sebab bagi aku, setiap kejayaan, segalanya perlu berusaha.


Orang yang lahir pada tahun aku, dikatakan Water Ox dan juga Virgo Ox kerana lahir di bulan September. Siapa water Ox dan Virgo Ox ini ya..

The Water element gives the Ox a flexibility and liberty. Water Oxen are as hard-working as anyone, and particularly systematic, and are probably the quickest-thinking of the other elemental Oxen. They are much more prepared than the other Oxen to recognize the pints of view of others and to think about their ideas and suggestions, making them easy to work with in a business environment. They generally consider the feelings of others which makes them good roommates or partners. In addition, their sincerity and patience ensures their popularity with friends, peers and family.

Virgo OX. The individuals are practical but they can lose sight of what’s important and can fuss over small details. Unmatched in honesty and ethics, they are responsible and respected.

THE OX LOVER? Katanya...


Oxen dislike chit-chat. They don't have fun at parties and as aforementioned, don’t have a ton of friends. They are not very sociable and would rather be spending their time at home with their families. When the Ox is in love, he does not confirm his feelings verbally, preferring to show you how he feels rather than tell you. An Ox will take a long time to decide if you are the right match for him because Oxen hate change, and want to find someone who is ready to embark upon a stable marriage. Oxen never rush into anything and are not flirtatious people. Once they have committed to you they will usually be faithful and expect reciprocation of their honorable actions.

Personally, aku memang lebih suka habiskan masa di rumah dari pergi huhahuha sana sini. Best ma.. boleh wat keje rumah, masak2, rehat2 sambil tengok tv, tengok blog, layan channel movie, kan? Dan tentang relationship tu, memang aku orangnya begitu.


Tapi yang paling best sekali.....

PARTNERS IN LOVE

Ox*Rooster <-- aku Ox dan Temanku adalah Rooster.. Katanya....

"Sexually stimulating, passionate and spontaneous…

this should be a good fit."


Wahh!!!!!! Mesti Temanku ketawa besar bila baca ni.. Ekekeke. Anyway, kalau nak baca tentang Ox yang lain, atau tahun-tahun yang lain, bolehlah ke website ini. Seronok tau baca.. ada pasal wealth, health and etc. Bagi aku, yang paling menarik adalah tentang characterstic. Selamat membaca!



Salam kasih.


10 comments:

Tijah Lawa said...

agak2 ox bleh lawan tijah dragon tak nok? hahahahaa....

ciktipah said...

mek tak paham ckp2 omputih ni nok. yg ckp jawa ada tak? gitu...

Josh said...

Waaa... interesting. Now I know u better. hahahha

Josh terus tekan website tu...

adibah said...

TijahLawa,

Sekali tijah dragon bersin.. terbakar aku! hehehehe

adibah said...

CikTipah,

Eleh!!! Padahal hari2 duk minum stabak.. kecek omputeh dok pahe konon! :P

adibah said...

Josh,

Hehehehe. Happy Chinese New Year, Josh. Gong Xi Fa Cai :-)

Superman Giler!!! said...

helo,nice cool blog dude,anyway sye nak jemput anda ke blog saya ni di http://sabtu-day.blogspot.com ..erm jgn lupe linkkan blog ini yer,thank n bye

adibah said...

hi,

thanks for visiting :)

kajangmalicamnakdemamdahni said...

erk? camtu iye?...

adibah said...

Kajangmali,


Take ur medicine, ya.