Sunday, January 11, 2009

Jom Layan...!


Lama sungguh dah tak nengok citer Sangam nih.. Kebetulan ada kat Astro Fiesta channel 808. Sekarang ni.. Ya... Sekarang ni..! Dah 1/3 jalan dah nih... Sunder pun belum muncul kembali.. Gopal & Radha tengah nyanyi nyanyi kat taman nih.. lagu tak best.. sebab tu sempat hapdate kat blog.


Jom...! Jom layan SANGAM!!!!!!!!


Salam kasih.

6 comments:

cokolat said...

aku tgh tengok ali devil part 2 kat 122 ni... mana satu ni harus aku tengok??? ke tengok nona je.. wanitanya aku!!!

adibah said...

Cok,

Kakak aku balik.. dia wat muka boring nengok Sangam kan..!!! Apa lagi, aku terus la tuka cenel 411.

Tu yang aku ngadap lettop ni ha... Tak sempat nak nanges2 nengok Sangam nok! Nyampah tul aku..!Duh!!!!

Zuer said...

apa lah yang minat sangat ngan citer sangam nie.. kalau paham bahasa apa yang dorang cakap tak per gak !!! huhuhu

adibah said...

Zuer,

Alo..! Subtitle kan ada.. Baca la subtitle tu.. :P

Zamz said...

omak aii cite lama nih..dulu kecik2 pun dah rasa lama ..skrg ni lagi laa haha

adibah said...

Zamz,

Teringat dulu2 masa 1st time tengok di zaman sekolah rendah.. masa tu pun cerita ni dah jadi cerita klasik..

Singgah selalu ya.. :-)