Tuesday, January 6, 2009

Hmmm.. Not Again!!


Dah berjam-jam duk melanguk kat ofis ni.. Tak boleh nak start buat kerja sebab ada system error. Dari tadi duk adjust itu ini.. nak kena panggil Ultraman kot..!!

Semua orang dah boring. We're here since 5.30 this morning. Yang mengantuk. Yang risau fikir anak kat nursery, yang risau hari nak ujan.. semuanya ada.. And I'm so tense.. Kalau ku tahu baik aku bawak buku.. siap jugak assignment! Duhhh!!!!!


Asyik melanguk dari tadi.....!!!! Duh.... I hate this!! Buang masa tak tentu hala.. PC game dah berapa round dah nih.. Kalo ada cinema dekat opis ni.. lama dah aku ajak ahli2 majlis pi nengok wayang. Nak pi shopping pun.. jauh..! Kalo boleh balik packing sikit2 untuk gi jalan dengan CikTipah nanti pun best jugak nih... Eiiiii!!!! Geramnya aku...

Aku kangen sama dia.. Rindunya... Huhuhu..

Salam kasih.

10 comments:

ciktipah said...

nok lenkali wat mcm aku. bwk buku ari2 ke opis konon2 buat assignment during lunch hour walaupun nan ado. dah tinggal masa kecederaan baru idea deras mengalir kekdahnye.

boring2 ni gi laa SR, pastu balik opis, pastu gi SR, pastu balik opis dan seterusnye. gitu.

su said...

ihiks....sabar2 kak....kang kene potong lagik lak rambut tu...huhuhu...kak comey dah gunting pendek smlm!hehehehehe....

adibah said...

ciktipah,

keje mek mana sempat nak nyambil2 belek buku..

SR? tak best aaa.. kalo ada kopitiam ka, stabak ka.. best ler jugak..

adibah said...

Su,

hehehe.. tengah sabar lah ni.. :-)

kajangmalinyeropissunyisepi said...

time time gitu best pe nganyam ketumpat hehe..

adibah said...

kajangman,

bukan setakat anyam ketupat, siap masak rendang sekali.. hehe

Zuer said...

best kan...sekali sekali uols balik lambat mcm zuer balik...best nyer,....!!!

adibah said...

Zuer,

Memang best pun... balik rumah terus tido!!

cokolat said...

nok..nak otomen ke nok? mak ada berekor2 kat umah...

adibah said...

Nok,

Otomen, masuk opis mak terus lampu merah nyala.. surrender..! System crash abis nok..! Mak balik kul 11.30pm ..uwaaa!!