Thursday, April 16, 2009

Happy Birthday, Dude!


Aku tak pernah lupa birthday kawan aku ni. Tiap kali 16 April, aku mesti ingat kat dia. Sebab 11 tahun lepas, dia pernah kata kat aku "Jangan pernah lupa tau, 16/4". Magiknya, aku tak pernah lupa. Walaupun dekat 10 tahun, kami berada di luar kawasan liputan. Thank you to Facebook sebab kitorang berjaya jumpa balik..



Happy Birthday, dude. Semoga dirahmati Allah selalu.. Dah 11 tahun kita tak dating, kan? Huhuhuhu.. Hari ni aku exam.. tak sempat nak gi mana-mana. Esok aku try curi masa untuk jumpa kamu ya.., InsyaAllah. Happy Birthday.



Salam kasih.

6 comments:

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

waaaaa.. bagus ni. selmat ber'exam'ye..

selamat hari lahir utk kwn diba!~~

ciktipah said...

pehhh...11 tawon tak jumpa? gosip gosip sket cepat. pakwe mana nih? hikhikhik.

selamat berhempas pulas mlm ni uols!!!

adibah said...

hazerin,

terima kasih.. baru je balik dari exam.. alhamdulillah.. dapat jawab.. betul salah lum tau lagi.. hehe

adibah said...

ciktipah,

dah selesai dah aku bertarung tadi.. siap ada extended masa 10minit nok..!! Jenuh berhempas pulas... tengok lah nanti resultnya positif ke negatif.. mek redho.. sebab mek rasa mek dah bertarung dan bagi persembahan yang terbaik.. gittew!

Anonymous said...

bagus bagus bagus

KM said...

lamakkk lupa tulis nama kekkeke
bagus bagus bagus