Monday, April 13, 2009

Mengisi Kekosongan


Hujan. Petang tadi hujan lebat. Sekarang ini.. malam ini... juga hujan lebat. Berdendang dondang agaknya katak memanggil hujan. Bila hujan macam ni.. mulalah ada satu rasa. Rasa dingin. Rasa sejuk angin malam bersama hujan. Bila rasa begitu, mula timbul lagi satu rasa.. rasa ngantuk.. rasa nak tido.. ngantuknyer...



NANTI DULU MATA YANG MENGANTUK!!!!



Aku tak boleh nak tido awal, sebab malam Jumaat ni ada mid-term exam untuk paper Statistic. Pertarungannya selama sejam setengah. Saspen nih.. berdebar-debar aku. Takut tak cukup masa.. Tapi Prof aku kata, tak perlu risau..apa yang penting adalah.. Apa yang penting?.... KERJASAMA!!!!! [ish...! kacau line betul lah WONDERPET nihh!! :-)] Yang penting, persediaan. Kalau betul2 prepare for the paper, mesti senang nak jawab soalan.





Semua orang diberi sekeping kertas yang berukuran 1/2 daripada A4 paper. Tulislah apa2 sahaja. Formulas, notes, diagram... apa sahaja semuat kertas tu. Dan sekarang ni aku tengah fikir. Apa yang patut aku tulis dalam kertas tu, untuk mengisi kekosongannya..


p/s: teringat kata2 member lama aku: hujan mengundang rindu


Salam kasih.

8 comments:

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

first! yey!

gud luck yeh.
kita sma2 berjuang utk exam!

hehe

adibah said...

hazerin,

hehehe.. yeay!

chaiyo! chaiyo! :-)

Ad said...

kalau ngantuk tido laa..

tp jgn lama2..dlm 30 minit..
pastu study mesti x hingat2nya focus

good luck kanda

adibah said...

Ad,

insyaAllah..

thank you, dinda. :-)

zino said...

semuga berjaya...

kueh bakar said...

rindu pada sape nih?

adibah said...

zino,

Amin.. insyaAllah.. terima kasih..

adibah said...

kuehbakar,

rindu pada yang merindu.. tapi.. ada ke yang rindu?? ekekek


*pening