Tuesday, April 14, 2009

Hot And Yummy


Kesinambungan dari entry dari blog ini.. aku sms tuan empunya blog tu, tanya dia kul berapa agaknya dia sampai KL. Katanya dalam kul 2-3pm. Tengah aku menikmati afternoon nap ku ittew.. tiba-tiba mimpi macam bunyi rintik hujan kena kuali Astro. Tapi kenapa bunyinya lain..? Rupa-rupanya bunyi cikTipah mengetuk pintu. Owh.. sudah sampei kamu ya... Terus aku bangun dari pembaringan dan dengan muka seposen, bukak pintu.

Lepas bagi tetamu minum, lepak2, borak2, gosip2 .. dalam pukul 5.30pm kitorang gerak gi Shah Alam sebab dia check in kat one of the hotels in Shah Alam. Pandai kan.. drive dari KL ke Shah Alam time orang berpusu2 balik rumah? Hehe. Saja je nak menikmati keseronokan mengharugi jalan jem. Akhirnya, selepas sejam setengah driving.. selamat gak sampai Shah Alam.. Alhamdulillah.. Terus ke SACC Mall, sebab memasing teringin nak makan Ayam Nandos..


I am hot!!!


Sos yang sedap + Botol sos yang lawa + Bottle holder yang cantek..!!
Nak tapau boleh??... huhuhuhuhu


Masa on the way to Shah Alam, aku roger kawan aku.. tanya Nandos kat mana.. Katanya kat SACC Mall... then dia bagitau, boss dia ada bukak cupcake kiosk kat SACC Mall kat entrance Giant Supermarket. Kata dia lagi.. "boleh lah u try cupcake i.". Apa??? Cupcake??? Wah.. ini sangat menarik!!



Seperti dijanjikan, dia pun datang dengan lenggang lenggok machonya, bawak satu kotak kecik. Life is like a box of cupcakes.. cupcakes inside, for sure.. but dunno how do they look like.. :-)


Yummy!! Serious sangat sedap.. !! Tima kaseh!
Tapi nok.. gajah dan badak atas kapkek tu..
sesuatu okay...!!!! Ekeke.
Harus tambah gigih berdiet lepas nih..!



Lin aka CikTipah yang pemallewww....





Salam kasih.


Note : When you're gone.. the pieces of my heart are missing you..

10 comments:

Ad said...

wah..skg ni semua ckp pasal cupcake..

nnt AD balik,sponser la sebijik dua yer!!

adibah said...

Ad,

Boleh.. boleh.. insyaAllah.

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

huhu. cupcake.
tak penah mkn cupcake..
pecaya tak?

cokolat said...

cik tipah datang kl kah???
aku dah lama tak blog hopping ni..

dib.. ko jangan gatal nak berdiet2 kalo jumpa cik tipah ok! rugikkk!

adibah said...

Hazerin,

Tak pernah? Kat area Skudai takdek jual ke? Selamat mencari cupcake :-)

adibah said...

Cok.

Ha ah.. ciktipah kat kl ada course kat subang nun.. Ciktipah lagi diet nok... aku ni baru la nak start.. huhu

ciktipah said...

aku rasa aku kena pilih gajah di kapkek itu laa nok. yelah tgk saiz memasing laa kan.

utk cok, tidak ok! ko jgn caya ngan komen dibah nih. dia buatkan aku ayo, suh aku mkn, tp dia cuma tgk jer uols. mkn nandos ni pun sket jerr. aku ni haaa yg pulun abis semua.

matilaaa kutuk tuan umah kt umah dia sendirik hahahaha!

adibah said...

ciktipah,

gajah tu lebih comel dibandingkan dengan badak sumbu @ bluehyppo ittew..!! nangesss!! haha

eddie dewanaga said...

apasal Linn tu tunduk je..??
ayam tu tak lari mana2 pun beb!!

adibah said...

eddie,

hehehehe.. saja takmo muka keluar kat blog ni..:-)