Wednesday, April 29, 2009

Thank You, Hazman aka TT

Tadi ke TGI Friday, Subang Parade untuk mini reunion ITMCS Batch July 91... (hehehe.. rasa tua plak diri ini..!) Sambil tu amik kesempatan untuk jumpa Hazman aka TukangTaip aka TT sebab nak bagi something kat dia.


Aku terkejut tengok dia datang dengan tangan penuh dengan hadiah dan a hand bouquet of 3 kuntum red roses. Lovely..! Dah bertahun aku tak dapat bouquet dari sapa2.. jadi bila dapat tadi.. rasa sangat best! Thank you, dahling...! Hiks!


Thank you so much for the book cum frame, tea and hand bouquet. Love it so much.. ! Have a safe trip and hope to see you again.. Lepak Pakli nak? Hahahahaha.. LOL!


Salam kasih.

16 comments:

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

kak diba.
napa tak sertakan skali no fon hazman tu. adoi laaaa.

Tijah said...

ehem..ehemmm..

*komen paling pendek jugak

ASMT said...

wowwww!! mungaaa rose merah sey..

enjoy life yess yesssss!!

Ana Ali said...

aku nak sekuntum ros merah itu..hikhihk...

adibah said...

Hazerin,

Wakakakakakakakakakakaka... *gelak jahat aku dah keluar!!

Hiks!

adibah said...

Tijah,

Ko belajar buat bubbling ke buat breath controk ni,nok? ekekeke

adibah said...

ASMT,

Selamat datang ke blog saya.. :-)

KM said...

lamakkkkk!!! lamaaaaaakkkk!!!! lahaiiiiiii konpius konpius konpiussss...

larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!

adibah said...

Ana,

Mintak cik abang mu ittew belikan.. buh teddy bear sekali.. mesti best!

ASMT said...

*me maluuuuu nyerrrrrr....uwaaaa uwaaaa, hampunnnnn ..pokcik tersasul daaaaaa

nak sembunyikkkkk katne nih? ishh

adibah said...

KM,

konpius? larik? kenapakah?

*blur

adibah said...

ASMT,

semunyik kat bawah pokok ketapang ler.. haha

TT said...

Thank you for being so sweet.

adibah said...

TT aka Hazman,

My pleasure.. Thank you to you too. What a sweet surprise! :-)

Ana Ali said...

teddy bear dah dapat ari tuh..kalau nak lagi besar peluk jer yang depan mata... hahaha
p/s ari2 jum pun aku dah bosan..haha tu lah opis dah dekat2 kan..15 minit dah sampai

adibah said...

Ari2 jumpa bosan? cemana nak idup sama ari2 kena ngadap muka beb? Huhu