Monday, April 27, 2009

Tersentuh Hati

Videonya sudah ditonton oleh 35juta viewers worldwide. Malah dia dah ditemuramah oleh Larry King di CNN. Siapa dia? Sila klik di link yang ada ini. Mesti tonton!

http://www.youtube.com/watch?v=luRmM1J1sfg


".. everybody was laughing at you.. no one is laughing now!!" - Piers Morgan..

" I am so thrilled, because I know that everybody was against you. I honestly think that we are all being cynical and that's the biggest wake up call ever...." - Amanda Holden
Bukti untuk kata-kata "Don't judge a book by its cover". Ditertawakan, dengan muka yang sinis oleh penonton British Got Talent pada awalnya... akhirnya mendapat standing ovation dari seluruh audience.


Kemudian.. interview di CNN .. selamat menonton..!





Nasib baik dia tak lahir di Malaysia!


Salam kasih.

8 comments:

KM said...

kalau dia lahir kat malaysia, dah tentu dia akan nyanyi lagu ada seko anak tupa atas dahe mokte lah kan kan!

cokolat said...

tak dapat tgk pong... huhu!!

ciktipah said...

lahaiii...pc kt opis ni tadak built in speaker laa. menci sungguh!

adibah said...

KM,

tak abih2 lagu tu eh.. ish ish ish :P

adibah said...

cok,

cuba google nama Susan Boyle, mesti ada..

adibah said...

ciktipah,

balik umah nanti boleh cuba nok!

Hazey said...

Memang subperb suara dia....

adibah said...

hazey,

memang best.. harus menang dia nanti!