Wednesday, April 29, 2009

Mini Reunion ITMCS Batch July 91


Malam semalam, ke Subang Jaya. Ada majlis mini-reunion untuk ex-student ITMCS (ITM Cawangan Sarawak) Batch July, 91 di TGI Friday, Subang Parade. Untuk mengelak dari traffic jam, aku keluar rumah awal, as early as 5pm & berjaya sampai ke lokasi 35minit kemudian. Kira okay la kan? Takda la jam teruk sangat. So.. aku antara yang sampai awal.. jalan sana sini dulu, nampak MPH, aku singgah tengok buku & beli satu magazine untuk dibaca as a free time killer.

Lepas Maghrib, masuk ke TGI Friday. Ada promo. So, kami amik the promo set. Aku makan benda-benda nih.. share with Ima.. u know how big the portion is kan? Makan tak penting sangat dah.. sebab seronok duk borak dengan member-member. Ada yang dah berbelas tahun tak jumpa.




My personal opinion, this one taste something like Cikedis :-)


Yang ini sedap..


Ina (yang dah 18 tahun tak jumpa dia.. ), myself, Ima & Meza


Ina, Meza, Zizi (with her lovely kids),
Mad, Adre, Reimy, Ima and myself


Rasa seronok dapat jumpa balik member2 lama ni.. rasa muda kembali..! Hiks..! Duk mengingat kisah2 cinta lama.. kisah2 lawak masa di campus dan jugak bincang a little bit regarding our next reunion in 2010 yang mungkin akan diadakan di Miri Sarawak, InsyaAllah.. Hope to see u guys again real soon!!


Salam kasih.


6 comments:

cokolat said...

nok.. keciknya dunia.
zizi tu aku kenal.
aku panggil dia kak jida. tu anak dia yang no. 2, ain kan?
aku kenal dia masa dekat za8fc...
dia sangat nice!!!
anak2 diapon comel2..

Hazey said...

Best kan Mi, lepak, next time lepak lagi...ya!

KM said...

tengah2 lapar ni nampak makanan lak uishhhh..stresss

adibah said...

Cok,

la.. ye ke nok? kalo gittew boleh la keep in touching lagi.. aku pun dah berbelas tahun tak jumpa dia sejak lepas grad dari ITM dulu..!

wat a small world

adibah said...

Hazey,

Jom!

adibah said...

KM,

Lapar eh..? Jom.. makan nasi ayam..

*pitam!! hehehehe