Tuesday, September 16, 2008

Iftar @ Pizza Hut, Pavilion

"Buka mana today" Aku terima sms dari AC. Since tak da apa2 plan, AC ajak kami (my sisters and I) join dia buka puasa di Pizza Hut, Pavilion together with Ryzal yang buka puasa dgn sahabat2nya.



Dah beberapa hari Dikna demam tak kebah2. On & off. Tapi doktor dah confirm bukan demam denggi, Alhamdulillah. Rajin2 makin ubat ye dik. Tengok lah tu.. siap boleh baring, tunggu time berbuka puasa. Pizza Hut sediakan kurma untuk semua. Terima kasih ya..



Ryzal is a junior in the entertainment industry. Dia bertambah dikenali ramai lepas berlakon sebagai Salman, dalam telefilem Jelatang. Baru je selesai shooting di KL, terus dia ke Pavilion ni untuk bertemu sahabat2nya. Harap2 dia semakin hari semakin berjaya, InsyaAllah.


AC & Mrs together with SIL. Oleh kerana lama dah tak jumpa, macam2 cerita dihapdate katanya. While Ryzal was bz with his sabahat2, we were bz gossiping! Hehe. Hmm.. tadi makan apa ye... The three sisters berkongsi makanan ni..



JCo donut.. nasib baik tak perlu beratur masa beli.. phew!!

Dikna & Ryzal

AC nampak lebih ceria sejak dah berumahtangga ni. Katanya "bila dah kawin ni.. baru kau rasa, hidup kau bermula. And u learn a lot!". Doa2kan lah aku AC ye.. Thanks to AC & Ryzal for the lovely iftar. Dah lama tak keluar ramai2 macam ni kan since everyone is busy with life. Ciktipah, jangan jeles na... Jom datang KL, kita keluar sama lagi.


Salam kasih.

4 comments:

CikTipah said...

AC nampak lebih ceria sejak dah berumahtangga ni <--- nampak dia pun mcm berisi je. bagus lewww gituh.

ittew leww uols tatau la bila leh gi kl melach togede2 opssss. kami budak baru belajar kan katanyew.

Sept_11 said...

ciktipah,

uols..mai ler ke kl uols.. kalo x sempat berbuka bersama, kita bersahur bersama sajork!huhu

kajangMaliPeminatPizzaHut said...

nak ikuttttttttttt.....

Sept_11 said...

kajangmali,

jom...!