Monday, September 22, 2008

Pusing Pusing


Not feeling well today. Dari pukul 3.30am lagi rasa pening semacam. Mungkin disebabkan maggi that I had last nite. Bangun tidur pun rasa kepala ni macam bergegar. Berdenyut2. Adoilaa.... Lama dah tak rasa sakit macam ni. Rasa macam nak MC, tapi tak sedap hati pulak. Kat office pun rasa pening lagi.

Cuba rehat 5 minit, but everytime tutup mata & cuba relax, fikiran aku ntah pergi kemana-mana. Mimpi yang pelik2. Mengarut2. Ntah apa-apa. Temanku kata, kalo sakit kepala, memang macam tu.. macam orang tingtong. Temanku explain kat aku.. kenapa jadi macam tu, tapi sebab aku tengah pening.. aku tak ingat dah apa yang dia explain tadi.

Tengahari rasa okay sikit. Pergi round2 dengan temanku. Dia ajak pergi Tasik Perdana pusing2, akhirnya kami berhenti di Taman Burung. Rasa relax sikit dengan pokok2 dan bunyi burung2 yang ada kat sana. Nampak gaya, macam tak ramai tourist yang jalan2 kat Taman Burung ni. Cuma ada beberapa orang yang pergi lunch kat restoran di Taman Burung tu. Aroung 2pm, kami beredar dari sana. Rasanya BP aku dah turun sikit time ni..

Sampai rumah, buat itu ini, then rehat2 kat sofa. Tiba2 dengar bunyi my sis ketuk pintu. Lerr.. rupanya dah sejam setengah aku tertidur. Dah 5.45pm, satu mende food pun takda untuk berbuka. Bangun & solat Asar then terus pergi ke pasar Ramadhan. Pusing sana sini. telek sana sini.. akhirnya inilah juadah iftar aku hari ni..


Kebab Pita


dan Milo ais buatan sendiri. Sedapnyer...!


Salam kasih.

9 comments:

CikTipah said...

fuiyohhh...

makan kebab je uols? isk isk isk. kang kurus lak kang nnt. ke mmg dah berbuka diwaktu azan zuhur hiksss.

lenkali jgn makan megi di mlm hari occay! gitulah jadiknye.

Zuer said...

ha...makan magie lagi...KAN DOCTOR DAH CAKAP...magie tak baik untuk kesihatan..Makan lagi?

Best nyer die g tasik perdana..sedapnya kebab tu? Nak sikit !!!

Sept_11 said...

Uols,

Waktu berbuka diazan zuhur sudah berlalu ye... skrang menunggu maghrib. tu lah, lepas ni no more maggi at nite.

Sept_11 said...

Zuer,

sekali sekala ku rasa teringin nak makan maggi.

Kebab tu sedap gak.. layan mayonis & sos dia..

Best Tasik Perdana, nanti boleh suruh diorang buat rombongan ke tasik perdana occay!

KajangMaliMentenCool said...

nakkk ituttttttttttt....

cam penah dengaq je tasik perdana tapi kat mana tasik perdana tu ?...dekat jambatan parit sulong ka?..

Sept_11 said...

kajangmali

jom..! jom kita pergi raya kat area parit sulong.. :)

CikTipah said...

korang mencerca kg mek yea???

takpe..takpe KIV dulu..

nantikan pembalasannye...tungguuu!!!

Sept_11 said...

aiyoh ciktipah..

nanti weols pergi beraya.. kita maaf mengmaafin ya..

ungu said...

hmmm.. enak tuh sepertinya. ajak-ajak kita lah