Tuesday, September 16, 2008

Kerja Sekolah


Ada lagi satu kerja sekolah a.k.a case study nak disiapkan before weekend. Salah satu cabaran bila study part time ini adalah untuk siapkan assignment/coursework on time. Ada je sebab yang boleh menggangu workflow untuk siapkan kerja2 sekolah. Nasib baik juga, aku payah nak tidur sejak kebelakangan ni. Macam sekarang ni, aku masih belum tidur, walaupun dalam masa 4 jam lagi aku perlu ke office. Stress kot? Jadi, aku gunakan peluang ini, untuk buat segala assignment/coursework yang perlu disiapkan.

Tapi, dah masuk waktu perlu tidur. Aku perlu tidur. Mesti. Good nite everyone.

Salam kasih.

4 comments:

su said...

su pon payah nak tido skrg ni...jadual tido pon da terbalik..adeh!

KajangMaliTalakSombong said...

sama lah dgn saya, susah betul nak tido kecuali masa ujan renyai renyai gitu..

Sept_11 said...

su,

betul su.. skarang ni pun mata dah kuyu dah nih.. adoi!

Sept_11 said...

KMTS (ekekeke.. pepandai je aku buat abbreviated nama orang)

ye ke? sama yek? ahaks!